Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto z vas doma susicku ovocia a ci je s nou spokojny . lebo ja nadovsetko milujeem susene ovocie, aj cerstve samozrejme :P ale susenym si nahradzam sladkosti. ale v obchodoch su vsetky velmi presladene, precukrene, plne konzervacnych latok ... tak sa chcem opytat, ci nie je lepsie susit si to doma.. ci sa oplati investovat do tej susicky . vopred Vam dakujem za odpovede :) pekny den
Susicka ovocia
a co je to susenie mrazom - tak taka susicka sa da tiez kupit domov?
ano vysusi jasne, ono sice to trva o nieco dlhsie lebo predsa len to nie je podmienene nijakym pohonom len cisto slnieckom a vzduchom, ale pride mi to take prirodzenejsie zdravsie :)
a v akych cenach sa pohybuju take lepsie susicky? nepozerala som, ale aj pri nich sa tie sumy budu istotne lisit.
myslim ze ta latkova susicka asi nemoze byt len tak vystavena vonku predsa len aj kvoli hmyzu alebo aj dazdu. zrejme to je najlepsie umiestnit niekam dnu.
A vysusi to rovnako ako take tie elektricke susicky?...
Tu klasicku latkovu susicku maju aj nasi starki. Stara mama je klasik, akosi jej nevyhovuju tie moderne inovacie a toto jej pride aj ekologickejsie.
A nie sú všetky sušičky proste len sušičky. Veď aké ďalšie funkcie môžu mať ? :D
pri vsetkom sa riadim cenou. a davam si to do pomeru s tym, ake vlastnosti ma ten ktory spotrebic, ktory chcem kupovat.
Čiže tu sa nemusím nejak riadiť cenou a aj za menej stačí vybrať :D
nasi maju len taku tu susiacu siet zavesenu v skleniku a uplne im to staci na susenie byliniek a aj kvetov.