Strach z nadprirodzeneho

Príspevok v téme: Strach z nadprirodzeneho
nununu

mam obrovsky strach z nadprirodzenych veci. hlavne z duchov a mimozemstanov. cez den sa tomu smejem ale vnoci hned ako zhasnem tak cumim do blba a skumam kazdy jeden zvuk ktory sa v izbe ozve. kazdu chvilu ocakavam ze nieco uvidim alebo ze sa zacnu otvarat dvere a podobne veci.. niekomu sa to moze zdat smiesne ale pre mna je to naozaj obrovsky problem. nemozem poriadne spavat, som hore do stvrtej do rana, lebo mam paranoju z tretej hodiny, ktora vraj kadeco znamena, spat mozem len ked mam u seba priatela alebo spim s mamou ale to s neda kazdy den. som velakrat unavena na smrt, niekedy nespim aj cely tyzden.. snazim sa hovorit ze sa mi proste nic nestane ked zatvorim oci ale to sa neda. nezvladam to a v poslednej dobe je to este horsie. neviem co mam robit :( vie niekto poradit?

caknoriss

Vivi a to bud rada ze si ako decko v 90tych rokoch nepozeravala v noci na markize akty x, to boli este len traumatizujuce potlacene zazitky:D

Vivi555

Raz som citala knihu ktoru napisal jeden cesky detky psychiater a ten tvrdil ze dieta moze v skorom veku prezit nejaky traumatizujuci zazitok, ktory mysel potlaci, takze ty na to uplne zabudnes ale budes to mat v sebe a poznaci ta to do dospelosti. Ja mam taky problem ze mam panicky strach z duchov zien...casto myslim na to ze za mnou pride duch nejakej zeny a tak...nemozem spat v tme a ani sama...a nedokazem s tym nic robit... bojim sa kokkretne len duchov zien, neviem preco...je to divne...ale ja si myslim ze nas strach ma nejake opodstatnenie

Pete17

Ahojte mam strach strašne z nadprirodzeného,bojim sa duchov ale najviac mimoženšťanov ale to nený sranda každý zvuk krotí počujem hneť strnem ,bojim sa že keď zaspím tak sa prepudim ako ma berú na letajúci tanier.ani neviete aký je to veľký strach.Trvá to už dosť dlho od roku 2013.Duchovia to je druhá stránka mam posteľ ku rohu stene takže vidím celú izbu sačimy keď sa pohne alebo spadne zo stola papier už vtedy som na smrť vydesený.Spolu sa bojím dosť veľa veci :Bigfoot,Mimoženšťania,Duchovia,Sleiderman.Ale nejsom žiadny blazon prosím poradťe my ako s tím mam bojovať.

fgf

biela macka pobavila si ma; zamknute dvere nezastavia ani zlodeja, preco si myslis, ze by zastavili mimozemske alebo spiritualne entity? :D Si predstav takeho nazlosteneho diabla ako ti bucha na dvere a krici nech otvoris :D

dendaaa

Pre nununu
Ježiš ja som už ani neverila že mi odpíšeš keďže si tento príspevok písala minulý rok v septembri. A strašne moc ti ďakujm za ten tvoj mail určite ti napíšem :D
Ešte včera som si čítala ďalšie príspevky a tam som zistila že si niekomu písala na teba mail, tak som sa chystala ti cez víkend napísať a som rada že teda mám tvoj aktuálny mail. Ešte raz moc ďakujem ani nevieš pre mňa to vela znamená, lebo ja som si myslela že som asi iba ja tak troška iná :)

biela mačka

A koľko izieb má ten byt, kde sa bojíš ostať sama? Ja verím v duchov, mimozemšťanov a žiaľ kvôli zlému, ktoré sa deje vo svete aj v diabla a v byte 4izbovom sa nebojím. Veď keď sa zamknem, čo sa mi môže stať?