mam obrovsky strach z nadprirodzenych veci. hlavne z duchov a mimozemstanov. cez den sa tomu smejem ale vnoci hned ako zhasnem tak cumim do blba a skumam kazdy jeden zvuk ktory sa v izbe ozve. kazdu chvilu ocakavam ze nieco uvidim alebo ze sa zacnu otvarat dvere a podobne veci.. niekomu sa to moze zdat smiesne ale pre mna je to naozaj obrovsky problem. nemozem poriadne spavat, som hore do stvrtej do rana, lebo mam paranoju z tretej hodiny, ktora vraj kadeco znamena, spat mozem len ked mam u seba priatela alebo spim s mamou ale to s neda kazdy den. som velakrat unavena na smrt, niekedy nespim aj cely tyzden.. snazim sa hovorit ze sa mi proste nic nestane ked zatvorim oci ale to sa neda. nezvladam to a v poslednej dobe je to este horsie. neviem co mam robit :( vie niekto poradit?
Strach z nadprirodzeneho
MedikMaco áno už vidím, ako inteligentná baba ide jesť nejaké lieky, od niekoho, koho ani nepozná...daj si trip ty.
Sklamem všetkých dušičkárov, ale duša neexistuje. Preto neexistujú ani duševné choroby. Duša je vlastne len stav mozgu, nazýva sa to vedomie. Choroby majú biologický základ, mozog nie je výnimka.
Úzkosť (anxieta) - je nepríjemný duševný stav (negatívna emócia), ktorá je sprevádzaná predtuchou hrozby, je orientovaná na budúcnosť a viazaná na nevedomie.
Moze to byt choroba mozgu. Mozog je podobne organ ako su svaly, vnutornosti ci kosti. Tiez moze ochoriet. Nie je to hamba. Hambou je neliecit to liekmi ale pocuvat nejake psychologicke kecy.
Mozog sa lieci rovnako ako ine casti tela. Napriklad ak su to bakterie, treba nieco proti bakteriam. Je potrebne najst pricinu. Nemam drahe pristroje ale viacerymi otazkami by som to mohol zistit. Lieky su neskodne, vyskusame a uvidime. Ak chces zjem aj ja tabletku pred tebou. :-)
Pre ostatných: Tam kde končia vedmosti, začína sa boh, mimozemšťania, konšpirácie...
keďže tu bol už odporučený film Paranormal activity, :D tak môžem odporučiť niečo skoro také isté, volá sa to Paranormal Entity. :D Ale tak ja som nemohla zaspať pri filme Štvrtý druh (aj keď žiadneho mimozemšťana tam neuvidíš, ale je to sila). No a myslím, že tieto bytosti existujú, niečo musí byť..a čo keby si si kúpila nejaké homeopatiká na spanie, mne zabrali hneď a spíš tak, že sa prebereš až ráno...nie sú to lieky na predpis! neviem ako sa volali už, boli to modré tabletky.
giovanni, pranormal activity som uz videla. a ja zaspat chcem :P
streamer, dakujem skusim si to precitat ale az zajtra lebo teraz ledva pozeram na obrazovku
mozno pomoze tento odkaz www.voltaire.netkosice.sk
pardon Paranormal Activity,ked mas domace kino,vtedy je to najlepsie pozerat :)
nekukaj serial,vygoogluj film Paranolmal Activity zarucene dnes nezaspis :D