Strach z nadprirodzeneho

Príspevok v téme: Strach z nadprirodzeneho
nununu

mam obrovsky strach z nadprirodzenych veci. hlavne z duchov a mimozemstanov. cez den sa tomu smejem ale vnoci hned ako zhasnem tak cumim do blba a skumam kazdy jeden zvuk ktory sa v izbe ozve. kazdu chvilu ocakavam ze nieco uvidim alebo ze sa zacnu otvarat dvere a podobne veci.. niekomu sa to moze zdat smiesne ale pre mna je to naozaj obrovsky problem. nemozem poriadne spavat, som hore do stvrtej do rana, lebo mam paranoju z tretej hodiny, ktora vraj kadeco znamena, spat mozem len ked mam u seba priatela alebo spim s mamou ale to s neda kazdy den. som velakrat unavena na smrt, niekedy nespim aj cely tyzden.. snazim sa hovorit ze sa mi proste nic nestane ked zatvorim oci ale to sa neda. nezvladam to a v poslednej dobe je to este horsie. neviem co mam robit :( vie niekto poradit?

nununu

robim toho celkom dost. chodim do posilnovne, cvicim zumbu, chodim na korcule, bicykel a tak. mozem byt unavena na smrt. od strachu jednoducho nezaspim. pri pc som vacsinou iba vecer

mato72589

a co takto skusit cez den nieco spravit, to ze prides zo skoly a sadnes za PC ta nevycerpa natolko aby si zaspala, treba vyskusat viacej fyzickej cinnosti, potom zaspis tak rýchlo ze nebudes mat cas mysliet na hluposti,

jajka001_

ale co sa tyka toho spavat sama, som na tom tak isto. som aj do tretej hore a pozeram telku kym od unavy nezaspim. ja sa zas bojim zlodejov :)

nununu

duchov samotnych sa ani nebojim. skor sa bojim toho ze sa ich zlaknem. ale uz nejaky ufoni alebo nejake ine prizraky, ako poltergeisti alebo nejaky demoni, tam uz ocakavam ze mi neco zle urobia. neviem to vysvetlit. som si vedoma toho ze je to iracionalny srach. ale je tam. a ja sa ho neviem zbavit..

nununu

ja som este nevidela ducha ani mimozemstana. raz som s kamoskou videla nieco co by sa mozno dalo nazvat ufom. ale ludia v mojom okoli maju zopar skusenosti s nadprirodzenym. ja sa snazim si vzdy sama sebe povedat ze sa im to len snivalo, ale v noci sa proste nepresvedcim. a to ze som nijakeho ducha este nevidela neznamena ze sa to nemoze stat..

jajka001_

a uz si nejakeho ducha alebo mimozemstana videla, ked sa ich bojis? lebo ja este ne. ale stavim ze kebyze sa ich bojim, tak urcite nejakeho raz uvidim :)

tomas515

JA som mal tiez taky problem.stale mam ale uz ovela mensi.snivalo sa mi s duchmi, mimozemstanmi, bal som sa ist v noci na hajzel po tme, bal som sa sam doma v byte.odkedy som si pozrel komplet vsetke casti serialu akty x ,[ pocas prvej serie som skoro nasral do gati, potom sa to zlepsilo,] nemam s tym skro ziadne problemy.bolo tam tolko nadprirodzeneho a tak vela, ze som si na to jednoducho trocha zvykol.stale mam take problemy no teraz uz ovela mensie.