Strach z nadprirodzeneho

Príspevok v téme: Strach z nadprirodzeneho
nununu

mam obrovsky strach z nadprirodzenych veci. hlavne z duchov a mimozemstanov. cez den sa tomu smejem ale vnoci hned ako zhasnem tak cumim do blba a skumam kazdy jeden zvuk ktory sa v izbe ozve. kazdu chvilu ocakavam ze nieco uvidim alebo ze sa zacnu otvarat dvere a podobne veci.. niekomu sa to moze zdat smiesne ale pre mna je to naozaj obrovsky problem. nemozem poriadne spavat, som hore do stvrtej do rana, lebo mam paranoju z tretej hodiny, ktora vraj kadeco znamena, spat mozem len ked mam u seba priatela alebo spim s mamou ale to s neda kazdy den. som velakrat unavena na smrt, niekedy nespim aj cely tyzden.. snazim sa hovorit ze sa mi proste nic nestane ked zatvorim oci ale to sa neda. nezvladam to a v poslednej dobe je to este horsie. neviem co mam robit :( vie niekto poradit?

dendaaa

Ja by som chcela reagovať na to čo napísala nununu. Ako keby som to písala ja. Keby si vedela aký strach mám ja, ja bývam sama s pratelom a on ked má nočnú tak vždy musí u mna niekto prespat či už to je jeho sestra alebo moja kamarátka lenže ja nemám žiadnu takú ktorá by nebola zadaná alebo by nemala dieťa takže to je dosť problém. A našim sa to hambím povedať že sa bojím mimizemšťanov ja tiež neviem čo mám robiť, iba si stále hovorím že by som mala zájsť asi k psychoterapeutovi či by mi on nevedel pomôcť ale ja sa hambím mu povedať čoho sa bojím a vôbec. To by bolo na dlho porozprávať môj príbeh. Ak by si mala niekedy čas napíš mi tvoj e-mail. A prečo sa ty toho vlastne bojíš? To by ma tiež zaujímalo. Konečne by som mala s kým sa podeliť o môj strach lebo môj priatel to nechápe ani nikto v mojom okolí kto o tom vie ( je ich málo ).

Iveta Michael

Neveriaci A

Úžasný príspevok,len čo je pravda. Najmä ten posledný odsek na mňa zapôsobil lebo sa s tým úplne stotožňujem. I ja to tak cítim...ja sama už otca dva roky nemám ale s tým mužom to je pravda.Zatiaľ si však musím ,,vystačiť,, s ochranou Michala archanjela,ktorý má príťažlivý a sympatický zjav ale aj silný vplyv v boji proti zlým duchom a vplyvom...keďže ja som zase veriaca tak sa k nemu pred spánkom pomodlím a poprosím o ochranu počas spánku..tomuto verím nech by to vyznievalo akokoľvek bláznivo:)Mám ho aj na obrázku v izbe,je to sympatická a mocná duchovná bytosť.Anjelov milujem:)

Neveriaci A

Telo máme znečistené rôznými potravinovými látkami, ktoré v tele človeka vyvolávajú nadmernú neusporiadanú aktivitu, ktorá bráni a ruší prirodzenemu priebehu nervových signálov pri regenerácii a obnove telových buniek.Voda má pameť a v našom tele ovplyvňuje chemické pochody.Aj pri stresoch sa uvoľňujú rôzne látky, ktoré sa spájajú s rušivými látkami, čim vznikáju rôzne duševné stavy ako aj rôzne neprijemné sny.
Pekné sny majú pôvod v pozitívnej pohode a pozitívnom okolí a prostedí.
Treba piť čistú zdravú vodu !,aby sa najprv telo ustabilizovalo.
Zlé sny su aj predzvesťou skrytej choroby. Potom treba rozumnú duchovnú pomoc, aby sa myseľ upokojila.
Potom, ak nehrozí choroba malo by sa to ustáliť do dobrej pohody.
Báť sa máme živých a hmotných. Duchovný zlý vplyv sa obmedzi ak ste pod ochranou muža alebo otca! ak pridáte k svojej aj energiu Božiu , tak aj sny budú krásne plné fantázie.

nununu

Iveta Michael, ja uz horory davno nepozeravam :) naposledy som po dlhej dobe pozerala ten Stvrty druh, ale inak vobec nepozeram take filmy. a toho sa bojim asi zo vsetkeho najviac, ze zrazu si na mna nieco sadne ked budem lezat v posteli. preto nikdy nespavam na chrbte, iba cez den ked si nahodou lahnem alebo uz nad ranom ked uz je vidno. vzdy musim spat na bruchu alebo v klbku stocena.
a tiez si neviem predstavit ako budem fungovat v buducnosti. hlavne ked sa prestahujem a budem mat byvat sama. to asi zosaliem uz uplne..

Iveta Michael

nununu!

Počuj ja som donedávna pozerala horrory ako najatá / som sama / a čím strašnejší tým zaujímavejší bol...a nikdy sa mi nič nesnívalo,ale som sa rozhodla že to výrazne obmedzím lebo si na to človek môže navyknúť a to nie je dobre pre nervovú sústavu:)Ale poviem Ti čoho sa ja bojím,hoci som chodila dosť často a aj celkom rada na pohreby známych,nikdy som neodolala pokušeniu sa na nich pozrieť a potom som sa v noci tak bála lebo vždy večer som ich mala pred očami,hrôza. Je to hlúpe ale mám kamaráta ktorý nám rozprával ako sa mu dvarazy stalo že ho v noci ,,navštívil,,duch jeho deda.Prišlo to v tme,v noci a vždy ho to zobudilo..priľahlo mu to na hrudi a počul aj ,,ston,,ale on nevdel že zomrel až potom mu to povedali...hrozný zážitok:(

nadprirodzen

som cakala od tejto temy sice nieco ine, ale ma to suvis aj s mojim problemom: ja sa bojim,ze sa nieco stane mojej rodine....poviete si ,ze to asi kazdy, no ale ja napr. ked som na internate,lebo studujem mimo domova, tak sa neviem hlavne poobede na nic sustredit,len sa bojim,ze co ak sa nieco stane....takto sa aj stala havaria mojho otca, nastastie sa mu nic nestalo, ale z auta je vrak...ked som doma ,tak si myslim,ze mam veci pod kontrolou,ale akonahle som prec,tak mam tieto stavy.

Iveta Michael

tomas515...ten kultový seriál ,,Akty X,, Mulder a Scallyová to som tiež videla hádam všetky série a mne sa to moc páčilo...inak ja osobne neznášam tmu ale takú hustú ktorá by sa ,,dala krájať,, tak vtedy mám pocit že sa dusím a vždy si nechávam cez kúsok žalúzie preniknúť svetlo z vonku inak by som tiež nezaspala.

nununu

tak na jednej strane som rada ze nie som sama co ma taketo stavy. na druhej strane je mi nas luto :)
moj majl: haf.nuf@gmail.com

nathália09

nezaoberaj sa tým a nerozmýmýšľaj,
inak ta to bude prenasledovať.Mysli na príjemné veci.
Nadprirodzené a mimozemštania neexiszujú,vytvárame si ich my ľudia.