Strach z nadprirodzeneho

Príspevok v téme: Strach z nadprirodzeneho
nununu

mam obrovsky strach z nadprirodzenych veci. hlavne z duchov a mimozemstanov. cez den sa tomu smejem ale vnoci hned ako zhasnem tak cumim do blba a skumam kazdy jeden zvuk ktory sa v izbe ozve. kazdu chvilu ocakavam ze nieco uvidim alebo ze sa zacnu otvarat dvere a podobne veci.. niekomu sa to moze zdat smiesne ale pre mna je to naozaj obrovsky problem. nemozem poriadne spavat, som hore do stvrtej do rana, lebo mam paranoju z tretej hodiny, ktora vraj kadeco znamena, spat mozem len ked mam u seba priatela alebo spim s mamou ale to s neda kazdy den. som velakrat unavena na smrt, niekedy nespim aj cely tyzden.. snazim sa hovorit ze sa mi proste nic nestane ked zatvorim oci ale to sa neda. nezvladam to a v poslednej dobe je to este horsie. neviem co mam robit :( vie niekto poradit?

nununu

viac ako ta tma mi vadi to ze nikoho v izbe nemam. ked je v izbe hocikto iny, priatel, mama, sestra tak sa vobec nebojim. mozno iba malinko. vtedy mam pocit ze sa mi proste nic take neprihodi. ale ked som sama tak to je hrozne. aj teraz cumim radsej serial len aby som bola co najviac unavena a co naskor zaspala ked zhasnem. a zeby strach zo smrti? ten som nikdy nemala, ani som nad tym nejako neuvazovala...neviem..

BJ

Strach zo smrti. Hladas, kto vlastne si, ci existuje Boh a kam pojdes po smrti. Ked dostanes otazky na tieto odpovede, psychika si prestane vytvarat taketo strachy.

lost

Clovek sa boji noveho..
Clovek sa bal aj ohna a teraz je to extremne dobry kamarat, ak to zrovna nie je poziar :)
A v noci ti vadi len tma v izbe, alebo celkova samota ?