Tej, ktorá to má už za sebou alebo tej, ktorá je ešte panna.Či pre Vás to nie je podstatné? Otázka smeruje, ktorá Vás bude lákať viac. Čisto teoricky len ma zaujímajú vaše názory ...
Komu dáte prednosť?
GiovanniX
hmm, v pohode Ale už dosť! :D
Sleeping
Tiež si vravím a kde sú tie časy keď sa posielali lístočky na zoznámenie? :)
Ja som taký opatrný, že neverím ani sám sebe :)
ja viem aky je dnesny svet,prave preto som opatrny:)
ja to nikdy nerobim :) este som to nikdy nespravila...
ja viem, clovek sa castokrat sklame, s tym suhlasim. Preto mi strasne dlho trva, kym niekomu zacnem verit. A aj tak nikomu neverim na 100%. Mozno ani na 80...Je to sice smutne, ale zatial som nestretla nikoho (ani kamosku, kamosa), kt. by som mohla verit uplne. Ale taky je svet dnes. S tym musis ratat aj ty.
nemyslim si ze kazdy klame,nepocuvam len na jedneho cloveka...vies kebyze sa velakrat sklames,tak zacnes uvazovat podobne...mna uz presla chut spoznavat len tak dievca,ze ju nepoznam a nakoniec ked sa na nu namotam,zistim ze je ta najväcsia slapka v okolií.Ja az dakedy neverim vlastnim ociam a usiam,ze ako dokaze do tvare daka slecna klamat.Preto vravim neverte nikomu aspon na zaciatku,nie je vzdy zlato to,co sa najviac leskne.A nevravte mi ze nikto nezistuje ziadne informacie o tom cloveku,kto sa mu paci...kazdy to robi,aj ked len to ci je zadany,alebo na aku skolu chodi je uz zistovanie,co sa rovna mojmu.
tak to ma zaskočilo. Ty si zisťuješ od ostatných, aká je dotyčná a až potom zvážiš, či ti stojí za osobné spoznanie? To mi pripadá dosť divné...
Ja by som nikdy nedala na nejaké reči druhých - klebety, čo sa niekedy šíria, nemusia byť vždy pravdivé. Prepáč, ale toto naozaj nie je môj štýl.
Ale z druhej strany je to zaujímavé...ešte som takého človeka nestretla.
Mne sa práve na tom najviac páči to postupné spoznávanie sa. Zisťuješ, či si máš s daným človekom čo povedať, postupne odhaluješ jeho vlastnosti, povahu, spoznávaš jeho názory na svet a tak ďalej...Ale priamo od neho a nie najprv od iných a potom si len overovať zistené. Ale to som ja...
ja berem ze je vsetko krasne,sa len tak zoznamovat,ze nevieme s kym mame docinenia:),len potom ak sa namotas a nakoniec zistis,ze vlastne celkom iny sa ti ukazoval,ako naozaj je,tak pride velke sklamanie.A tymtom mojim sposobom,co som opisal znizujes sance sklamat sa...
Kludne nech aj mna hocaka preveruje,ja nemam co skryvat...
kdejeIQ
ja len teraz o net zoznameni kecam,realitu som nepreberal,ale teraz preberiem,nech vidis moj svet,ako rozmyslam.
Takze mne aj ked v reale sa zapaci daka,napr.vidim ju v obchode,potom mi vrta hlavou,ze kto to moze len byt,potom ju zas stretnem dakde,zhodou okolnosti je so mnou dakto,kto napr.byva tam kde ona,tak ja hned zacnem cez dalsie osoby o nej zhromazdovat informacie,od a po z.Az potom sa rozhodnem,ci mi stoji za to,alebo nestoji sa s nou zaoberat.Urcite neberem vsetko od jedneho zdroja,lebo moze naschval klamat.A potom samozrejme ked sa s nou stretnem vypytujem sa a uvidim ci vsetko sedi...Neraz som odhalil dievca,ktore klamali napr.ze inde byvaju ako byvali,ze nebola panna,atd....
Ja sa drzim jedneho v zoznamovani sa a v zivote
doveruj,ale preveruj :)