Tej, ktorá to má už za sebou alebo tej, ktorá je ešte panna.Či pre Vás to nie je podstatné? Otázka smeruje, ktorá Vás bude lákať viac. Čisto teoricky len ma zaujímajú vaše názory ...
Komu dáte prednosť?
ja väcsinou tu otazku pustim tak ze nenapadne,pri dakej blizkej teme ...nie hned ze ahoj,si panna?nie?tak cau...pekne pomalicky sa treba spoznavat a mozna skor sa dozvieme nieco zle o tej osobe,ktoru balime,ako by sme dosli k tej otazke,ked je vse ok tak pekne sa opytam nato...ale urcite nezavadzam dievca ze uz chodime a mesiace a ze pocuj,si este panna?:D
Trošku ma tu niečo zaskočilo...
Vezmime si, že si s daným človekom dobre rozumiete, je vám s ním super, všetko zatiaľ klape ako má a zrazu....zistíte, že dotyčná nie je panna. Znamená to, že už nemá u vás šancu? Lebo pochybujem, že vaša prvá otázka pri zoznamovaní sa týka práve tohoto :)
lost
Teraz to budem brať z môjho pohľadu. Keby sa môj priateľ opýtal či som panna alebo nie nemala by som s tým problém povedať mu to na rovinu. Ja by som sa ho to tiež opýtala. Nevidím v tom nič zlé ak sa dvaja ľudia, ktorý sa majú radi spoznávajú :) Je to normálne aj keby sa to opýtal kamarát. Predsa tým nič nestratíš. Ak by to dotyčnú osobu,ale urazilo. Ospravedlníš sa. :)
lost ja sa rovno spytam stale ked to ide do vaznejsieho,vsak uz nie sme deti,obcas nechapu,ze preco taka otazka,ale este sa mi nestalo ze daka by neodpovedala,ci je alebo nie je.
Kenty,
hm, a je to OK sa opytat taku otazku? :)
neurazia sa baby, resp. nebudu sa citit "zle" (divne, alebo podobne), ak dostanu taku otazku?
(pripomenie im to nieco, alebo si nieco domyslia pri takej otazke, atd..)
lebo z mojho pohladu, je to len jeden fakt, ktory sa opytanim nemeni, tak ci postavit zvedavost pred city niekoho stoji za to :)
lost
jednoducho, keď je tá správna príležitosť sa jej to opýtať alebo keď dôjde na vec ti to povie ona sama lebo sa bojí :)
ALEBO iný názor
ak si tak vážite panny tak prečo si ich neuctite kyticou ruží, dezertom, pozvaním na chutnú večeru a pod???