Komu dáte prednosť?

mojnazor

LOST
s praxe skôr vyplýva že tie nepanny (ale nie tie čo sexujú od 12 rokov) si nájdu lepších mužov, lebo majú lepší prehľad o mužoch. Panny sú skôr naivné a hned sprvým tupcom v 25 rokoch po prvom sexe majú dieťa a svadbu hne´d. Ale je to diskutabilná téma. Nezáleží to len od toho či je žena panna/nepanna. Ale aj od jej vzdelania, finančného zabezpečenia, dôvod rozchodu s bývalými atď. To jest môj názor

lost

jo 64, ja som si na neho eventualne spomenul, len system mi ho nebral, si zo mna strielal :)
(64 je max :( inak by som dal 100 :D )

inac som z okolia PK :) a ty ?

Kenty

No posťažuj sa. Jedine kto za to môže sme my! Všetko meníme. A svet si prispôsobujeme podľa seba a jediní, ktorý tu trpia najviac sú zvieratá. Pretože my sme premnožení. Taktiež to je aj s peniazmi, sexom, alkoholom .. a pod

Smutná realita.

No ja našťastie medzi tie hlúpe kozy s prepáčením za výraz, ale je to tak .. ja nepatrím! :)

lost

Ale preco sa meni len to pohodlné, preco sa nemeni aj ta zodpovednost vo svete :D
a hlavne.. SLOBODA.. to si nechaju ludia menit k opacnemu kraju..
a ine veci :)

Kenty

Nie nie máš pravdu. Je to tou dobou ako aj s peniazmi. Ľudia si ich čoraz menej vážia. Byť panna v 19 a viac sa môže niekomu zdať čudné a naopak iní to ocenia. Pohol sa vekový rozdiel. Dievčatá a taktieý aj chalani začínajú od mládí a chcú byť skúsení. Zmenilo sa veľa vecí a meniť sa bude stále.

lost

Alebo na tom maju extremny podiel aj distribucie tych panien..
Mozno je miesto kde ich je 77 na kope a nikto o nich nevie a mozno je miesto kde ani v radiuse 77km nie je ani jedna..
tazko povedat :)