Tej, ktorá to má už za sebou alebo tej, ktorá je ešte panna.Či pre Vás to nie je podstatné? Otázka smeruje, ktorá Vás bude lákať viac. Čisto teoricky len ma zaujímajú vaše názory ...
Komu dáte prednosť?
LOST
s praxe skôr vyplýva že tie nepanny (ale nie tie čo sexujú od 12 rokov) si nájdu lepších mužov, lebo majú lepší prehľad o mužoch. Panny sú skôr naivné a hned sprvým tupcom v 25 rokoch po prvom sexe majú dieťa a svadbu hne´d. Ale je to diskutabilná téma. Nezáleží to len od toho či je žena panna/nepanna. Ale aj od jej vzdelania, finančného zabezpečenia, dôvod rozchodu s bývalými atď. To jest môj názor
lost
pfuu to je dlhé heslo .. :D
z Oravy :)
lost
A to sa vôbec dá 64 miestne heslo? :D
Úctihodne ďakujem :D
Ak sa smiem spýtať .. odkiaľ si?
No posťažuj sa. Jedine kto za to môže sme my! Všetko meníme. A svet si prispôsobujeme podľa seba a jediní, ktorý tu trpia najviac sú zvieratá. Pretože my sme premnožení. Taktiež to je aj s peniazmi, sexom, alkoholom .. a pod
Smutná realita.
No ja našťastie medzi tie hlúpe kozy s prepáčením za výraz, ale je to tak .. ja nepatrím! :)
Nie nie máš pravdu. Je to tou dobou ako aj s peniazmi. Ľudia si ich čoraz menej vážia. Byť panna v 19 a viac sa môže niekomu zdať čudné a naopak iní to ocenia. Pohol sa vekový rozdiel. Dievčatá a taktieý aj chalani začínajú od mládí a chcú byť skúsení. Zmenilo sa veľa vecí a meniť sa bude stále.