Komu dáte prednosť?

kdejeIQ

ani ja som nikoho falosneho zatial na nete nestretla, ale zase nemam az tolko skusenosti s tym zoznamovanim ako ty, Giovanni.
uz len to, co si napisal o tom zistovani cez net o druhom mi pride strasne zvratene...prepac, ale nic nema nad to, ked ides s niekym na prechadzku, al. niekam si sadnut, vnimas jeho mimiku, gesta, reakcie...realne ho spoznavas. Mna to moc neberie, o niekom si vyhladavat informacie na nete a tak ho spoznavat, alebo overovat. Ale proti gustu...:)
Neodsudzujem to, snazim sa respektovat kazdeho s jeho nazormi.
Na Pokec nechodim uz par rokov a ked tam obcas zajdem, najdem si tam par uchylnych RP od chlapov. Co mi staci pre pribliznu predstavu navstevnikov toho fora. Bohuzial, taketo individua robia zlu povest vsetkym chlapom. Ale to je uz asi o inom...
Inak...pekne sme sa vzdialili od povodnej otazky zakladatelky :)

GiovanniX

neviem ci som individuum,ale mne sa este nikdy nestalo,ze koho som spoznal na nete,bol niekto iny,alebo sa vydaval za ineho...a to som dost ludi,hlavne dievcat spoznal potom aj osobne.
Ja si myslim,ze nikto sa nebude mesiace pretvarovat na nete,ked komunikujete casto spolu.Zvykavam pouzivat kontrolne otazky.
Co su to kontrolne otazky?
Napr.spoznali sme sa,nieco dolezite pre mna mi povedala hned po tyzdni,ale o 3 mesiace som sa jej opytal tu istu otazku,otazky,a odpoved mala byt ta ista,aj bola,kebyze nie je,alebo sa vyhovara tak nieco nie je v poriadku,lebo je realna moznost ze si ta osoba na druhej strane len vymyslala...A teraz okrem azetu,zoznamiek je aj FB,takze mozte si pozret jej internetovy zivotopis priamo na nete a zistite ze aka je to osoba naozaj...

lost

Dnes je to cez NET tazke... Pretoze sa pritomnost falosnych jedincov zvysuje... Ked mal niekto net pred 5 rokmi, tak asi mal dovod ho mat, ale dnes ho ma uz kazdy..
Ale mozno aj pred 5 rokmi bol ten net taky "plny" falosou, ktovie..
Ale napriklad konkretne azet, tam to bolo take zle ? ja som tam bol len na par dni, cize som si to nevsimal :D
Teraz sa mi to zda takmer nemozne si tam niekoho normalneho najst :)

Sleeping

Jednich poznám tiež a nechápem ako im to môže vydržať. Jediné vysvetlenie je, že si naozaj sadli na 100%.

kdejeIQ

Sleeping ...sory :D nejak som ťa automaticky vzala ako babu :)
šak jasné, to som aj napísala, že tie reálne stretnutia by boli dosť obmedzené a väčšinou sa hovorí, že diaľka rozdeľuje, preto si neviem poriadne predstaviť, ako by sa tak dvaja ľudia mohli zblížiť. Ale na druhú stranu poznám pár párov, kt. majú vzťah na diaľku a akýmsi "zázrakom" to funguje :)

Sleeping

Inak som chalan ;)
A Trnava a Košice to je nehorázna diaľka. To by som si nevedel predstaviť. A ešte k tomu keď nezarábam a stále cestovať. to nie je boh vie čo.

kdejeIQ

z jednej strany divné, z druhej strany máš viac otvorené možnosti :) Čo ak sa niekde v Košickom kraji nájde človek, ktorý je tvojou "spriaznenou dušou", ale normálne by si sa k nemu nedostala? Tak jak písal Giovanni o jeho bývalej.
Ale zas samozrejme tie reálne stretnutia sú potom obmedzené tou diaľkou tak či tak ...
Má to svoje pre aj proti :) Môžeš naopak spoznať nejakého svojho "suseda", s kt. ste sa úspešne doteraz vyhýbali a ani ste o sebe nevedeli. A práve on môže byť TEN :)
Ale hovorím, ja som tiež skôr za tie reálne zoznamovania. Možno by to chcelo také hromadné stretnutie ľudí tuto z fóra :) Teda tých, čo by mali záujem.

Sleeping

Pozerám, že sme tu už traja z Trnavského kraja. Mám 19 rokov.

GiovanniX - máš pravdu, slušná zoznamka by sa tu zišla. Aj keď hľadať niekoho cez net nie je podľa mňa najlepšie riešenie. Veď kde sú tie časy dávno minulé keď sa ľudia ešte zoznamovali osobne? Cez net je to nejaké divné.

GiovanniX

Vies ze moju byvalu som spoznal cez internet?V reale by som do tych koncin ani nesiel kde ona byva,takze nikdy by sme sa nespoznali asi...
Ale samozrejme aj ja uprednostnujem realitu,ale aj internet je jedna forma zoznamovania sa :)

kdejeIQ

a tak mňa osobne to moc neláka - zoznamovať sa cez internet, aj keď to neodsudzujem, lebo často sa ľudia aj takto zoznámia so svojou "spriaznenou dušou" :)