Tej, ktorá to má už za sebou alebo tej, ktorá je ešte panna.Či pre Vás to nie je podstatné? Otázka smeruje, ktorá Vás bude lákať viac. Čisto teoricky len ma zaujímajú vaše názory ...
Komu dáte prednosť?
Ale nie kazda samozrejme... mozno tak 1 z 50 :D ktovie
ale najst kombinaciu:
- pekna
- inteligentna
- panna
nad 18 je narocne :)
nad 20 takmer nemozne :D
samozrejme sa to moze brat aj opacne, teda najst takeho chalana (aby sa nepovedalo..)
neviem cim to je, neviem odkial mam take myslienky, mozno mi ich len doba podsunula a realita je ina, no velmi rad by som sa mylil :)
lost
aha takže akože 10 ročná a už nie je panna? :D Ale aj také sú prípady ..
Ale samozrejme je panna z jedneho dovodu "lepsia" - a to z toho, ze ak ma teda vek 15+ alebo 18+, tak neskusala, respektive nenaletela na tie sladke recicky nejakeho vygumovaneho magora.. A teda si ceni samu seba... A proste nie je "damaged goods" (mozno tvrdo povedane)
Avsak, mozno nepanna ma "otvorenejsie oci" teda ak je uz nezadana pochopila ze ludia su retardi a tak by si ma cenila daleko viac :D
Kedze ta panna by to brala za normalne (mna a moj zivotny styl) a mozon by v kutiku duse hladala "lepsieho" (hold, by ho tazko nasla)
Ale ako som uz pisal, najst pannu, ktora by mala cast aj z tej nepanny, teda ktora by vedela kedy ma dost a dokazala by mysliet tak "out of box", tak taku.... najst je takmer urcite nemozne. teda najst ano, ale urcite ma aj extremne prisne kriteria - a prave to je jedna z veci ktora by nepanna nemala..
lost-je to realne,ja take poznam,ale zial nepreskocila iskra...ale nevzdavam sa,hladam dalej :)
mna LEN panna zaujima,nepytaj sa preco,mam to v sebe zakodovane :D mozna je to vychovou,mozna tymtom svetom,ale ako moju manzelku a matku mojich deti si len nedotknute dievca,cize pannu viem predstavit.Ale na druhej strane,kebyze sa nejedna o nic vazne s babou,tak mi to je jedno...