Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Komu dáte prednosť?

lost

Ale nie kazda samozrejme... mozno tak 1 z 50 :D ktovie

ale najst kombinaciu:
- pekna
- inteligentna
- panna
nad 18 je narocne :)
nad 20 takmer nemozne :D

samozrejme sa to moze brat aj opacne, teda najst takeho chalana (aby sa nepovedalo..)

neviem cim to je, neviem odkial mam take myslienky, mozno mi ich len doba podsunula a realita je ina, no velmi rad by som sa mylil :)

lost

Kenty, to bolo skor take metaforicke :D alebo myslene ze zacinaju priliz skoro, uplne zbytocne a potom v skorom teenage 13-15+ uz maju poskusane :)

lost

Ale samozrejme je panna z jedneho dovodu "lepsia" - a to z toho, ze ak ma teda vek 15+ alebo 18+, tak neskusala, respektive nenaletela na tie sladke recicky nejakeho vygumovaneho magora.. A teda si ceni samu seba... A proste nie je "damaged goods" (mozno tvrdo povedane)

Avsak, mozno nepanna ma "otvorenejsie oci" teda ak je uz nezadana pochopila ze ludia su retardi a tak by si ma cenila daleko viac :D
Kedze ta panna by to brala za normalne (mna a moj zivotny styl) a mozon by v kutiku duse hladala "lepsieho" (hold, by ho tazko nasla)

Ale ako som uz pisal, najst pannu, ktora by mala cast aj z tej nepanny, teda ktora by vedela kedy ma dost a dokazala by mysliet tak "out of box", tak taku.... najst je takmer urcite nemozne. teda najst ano, ale urcite ma aj extremne prisne kriteria - a prave to je jedna z veci ktora by nepanna nemala..

GiovanniX

mna LEN panna zaujima,nepytaj sa preco,mam to v sebe zakodovane :D mozna je to vychovou,mozna tymtom svetom,ale ako moju manzelku a matku mojich deti si len nedotknute dievca,cize pannu viem predstavit.Ale na druhej strane,kebyze sa nejedna o nic vazne s babou,tak mi to je jedno...