ahojte...vedeli by ste mi prosim poradit nejaky dobry odstavovac...ktorys by efektivne odstavil vsetku stavu z ovocia a zeleniny a zaroven tak aby bola co najhodnotnejsia?
Odstavovanie
Preto treba kupit taky ktory sa lahko rozobera a umyva. Cize nejaky vertikalny - kuvinngs, sana, omega ...
ja si kludne odstavim aj sam ale problem je umyt odstavovac :D
Ked si clovek vyberie odstavovac ktory mu najviac sadne, tak ho to bavi a je priprava lahka. Umyvanie moze byt tiez dost v pohode. Ale tak motivacia je dolezita. Ked chyba, tak smola. Ja stavy milujem a odstavujem denne, ked ine nie tak pomarancovu stavu.
keby som mal niekoho kto by mi to odstavoval to by bolo najlepsie
stavy su super vec, ja ficim na tom roky, odstavovac mam Sana Juicer a som spokojna
Mi mame catler je 410 a som s nim spokojna.bol sice drahsi ale duzinu premeni na penu a vobec neni duzina v dzuse,odstavuje rpzne druhy ovocia aj zeleniny :)
Klara154 ee to som nepovedal... ale taka stava ma v sebe zbytocne vela cukru a ziadnu vlakninu ... a tie vitaminy co tam su aj tak nepotrebujes ak jes dobre
to akoby si povedal ze ovocie nema so zdravou stravou nic spolocne
odstavovanie ovocia je blbost a nema so zdravou stravou vela spolocneho...
ked to uz chcete zdravo tak to radsej hodte do mixeru... co sa zeleniny tyka tak to netusim ale asi to bude tiez humus...
rozmyslam ktory kupit, neviem sa rozhodnut