Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

kamcatko

ahojte,

ja som vyskusala laser a som velmi spokojna. je to sice nakladne ale stoji to za to. mala som problem s holenim, zostavali mi pigmentove flaky a chlpky zarastali, hanbila som si dat plavky.

velmi odporucam Dr. Haviarovu v Apolle, lekarska kozmetika Cosmed, je velmi mila, poradi vas so vsetkym a nemusite sa hanbit s hocicim.

drzim palce.

woland

Ahojte baby mam ten istý problém a čo? Je to strašne a tak sa neodhalujem a ked sa bubete castejsie holit , bube to este strasnejsie a tozvie ci je to take strasne

siska336699

Pomozte mi neviem co mam robit, ja zarastam v okoli genitalii a aj na zadku, sice to nie je nejake strasne, ale hrozne ma to trapi(ten zadok) a neviem co s tym, kedze so ziletkou by to vyzeralo este horsie

mojko26

PROSíM VáS MOžE MI NIEKTO PORADIT OD PORODU SOM NEJAK VIAC OCHLPENA HLAVNE NA STEHNE A NEJAK UZ AJ RUKY A NEVIEM CO MAM POUZIT NEPOMAHA NIC A KED SI OHOLIM NOHY TAK SA MI NOHA ZACERVENA MALYM VYRážKAMI

ehm ehm

preboha lea, to bolo povzbudzujúce.. ja som prvý krát bola na odstránení "fúzikov" ked som mala 12 a koznetička hovorila že na to že mám 12 je to dosť. ja mám fakt nadmerné ochlpenie.. bose ved som ešte mladá!

ejvushka

ariela a aky sprej ti pomohol?ja mam taky isty problem ze mam chlpky nad hornou perou,na zadku,na bruchu,na hrudi a okolo bradaviek.A este ja som si zacala holit stehna ale vyzera to uuuplne hrozne!!! Prosim baby pomozte!!!