Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
Ahojte, neviete poradiť, ako sa dá doma vyrobiť cukrová pasta na epiláciu. Dík.
ahojte,
ja som vyskusala laser a som velmi spokojna. je to sice nakladne ale stoji to za to. mala som problem s holenim, zostavali mi pigmentove flaky a chlpky zarastali, hanbila som si dat plavky.
velmi odporucam Dr. Haviarovu v Apolle, lekarska kozmetika Cosmed, je velmi mila, poradi vas so vsetkym a nemusite sa hanbit s hocicim.
drzim palce.
Ahojte baby mam ten istý problém a čo? Je to strašne a tak sa neodhalujem a ked sa bubete castejsie holit , bube to este strasnejsie a tozvie ci je to take strasne
Ako si mam odstranit ochplenie z oblasti pri kokecniku? prosim velmi ma to trapi :(((
preboha lea, to bolo povzbudzujúce.. ja som prvý krát bola na odstránení "fúzikov" ked som mala 12 a koznetička hovorila že na to že mám 12 je to dosť. ja mám fakt nadmerné ochlpenie.. bose ved som ešte mladá!
ariela a aky sprej ti pomohol?ja mam taky isty problem ze mam chlpky nad hornou perou,na zadku,na bruchu,na hrudi a okolo bradaviek.A este ja som si zacala holit stehna ale vyzera to uuuplne hrozne!!! Prosim baby pomozte!!!
nie je to kvoli stitnej zlaze? to nadmerne ochlpenie. ?
prosím vás kde sa dá kupiť cukrová pasta?alebo nejaká stránka ,kde si ju možem objednať?díky