Vadí mi priatelova gramatika....

Príspevok v téme: Vadí mi priatelova gramatika....
LuciaWWW

Mozno sa Vám bude zdat moj problém smiešny ,banáalny a neviem aký ešte .. Mne osobne však dosť prekáža. Ako už v názve témy je uvedené ... Priateľ nejako extra neovláda gramatiku . Raz sme sa o tomto niečo bavili a on mi povedal že v škole mu išlo všetko len nie diktáty... Ale nemožem si pomocť ked mi napíše do sms pýsal som ti , chvýla, cvyčit,pítal som sa.... Proste ma to hrozne irituje..Aj ked mi niečo okomentuje na fb alebo tak .. A takéto chyby. Mám mu to povedať,naznačiť, alebo ako ? ?! Je zlatý rozumieme si ,lúbim ho ... Ale ..Toto mi proste vadí . Neviem si pomocť... :((

jojkaaaa

Ahoj...tiez mi prekazala priatelova gramatika,stale ked sme si pisali cez net,alebo mi pisal sms,tak ma tm vzdy riadne vytocil...a ja som ho opravovala a raz sa nastval a dal si taky program ked pise,co zanho opravuje chyby a na mobile ma T9:D...vynasiel sa chlapec:D

jeemine

tak co ti poradit? to co vies aj sama..bud sa nad to dokazes povzniest a ked nie tak ho opusti. co ine ti poradit? uc ho gramatiku? eeee
ani moj ocino nevie gramatiku, ale inak je v pohode, je uspesny s vysokou skolou a ma super zamestnanie..nie je to vada.. :-D ale ked to nedokazes prekusnut, co uz s tym?