Mozno sa Vám bude zdat moj problém smiešny ,banáalny a neviem aký ešte .. Mne osobne však dosť prekáža. Ako už v názve témy je uvedené ... Priateľ nejako extra neovláda gramatiku . Raz sme sa o tomto niečo bavili a on mi povedal že v škole mu išlo všetko len nie diktáty... Ale nemožem si pomocť ked mi napíše do sms pýsal som ti , chvýla, cvyčit,pítal som sa.... Proste ma to hrozne irituje..Aj ked mi niečo okomentuje na fb alebo tak .. A takéto chyby. Mám mu to povedať,naznačiť, alebo ako ? ?! Je zlatý rozumieme si ,lúbim ho ... Ale ..Toto mi proste vadí . Neviem si pomocť... :((
Vadí mi priatelova gramatika....
darmo ju budete poucat o tom, ze to nie je najdolezitejsie, ved to sama dobre vie, ale vy s nim zit nebudete a ona ano a ak ju to ma nenormalne vytacat a v buducnosti tym padom aj viest k hadlam, tak si ona sama musi urcit, nakolko je pre nu nepredstavitelne chodit s niekym na kom ju nieco strasne irituje...
tak ho skus pochopit
Chlapa neroby chlapom gramatyka, a gramatika je prejavom tuposti.
Rozist sa... hm to by asi nebol dobry argument ze kvoli gramatike.. Ale tiez nemozem za to, ze ma to vytaca.
Pre jajku: miesto IQ, malo byt intelekt, na rychlo som to pisala..
tak mas dve moznosti, bud sa budes rozculovat, co zdraviu zrovna nie je prospesne, alebo to budes ignorovat. tretia je rozist sa, ale kvoli tomuto?
jajka no mna ani nieee...Mna to skor rozculilo... :((
Aj ja si s jednym takym pisem. A on este po mne opise slovo aj to chybne. Napr. ja sa spytam co si robil cez vikend? A on a ti co si robyla? Mne to tiez vadi. Akoze vykend, robyt, pysat, vydys to je u neho normalne.
mna to pobavilo :))