Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vadí mi priatelova gramatika....

Príspevok v téme: Vadí mi priatelova gramatika....
LuciaWWW

Mozno sa Vám bude zdat moj problém smiešny ,banáalny a neviem aký ešte .. Mne osobne však dosť prekáža. Ako už v názve témy je uvedené ... Priateľ nejako extra neovláda gramatiku . Raz sme sa o tomto niečo bavili a on mi povedal že v škole mu išlo všetko len nie diktáty... Ale nemožem si pomocť ked mi napíše do sms pýsal som ti , chvýla, cvyčit,pítal som sa.... Proste ma to hrozne irituje..Aj ked mi niečo okomentuje na fb alebo tak .. A takéto chyby. Mám mu to povedať,naznačiť, alebo ako ? ?! Je zlatý rozumieme si ,lúbim ho ... Ale ..Toto mi proste vadí . Neviem si pomocť... :((

rofl

hoci s tym pristupom ku gramatike ja osobne nesuhlasim, ale tiez si myslim, ze ak jej to vadi, tak jej to asi bude vadit aj nadalej. bude z neho nervozna on bude nervozny z nej. naco taky vztah udrzovat. nech si to premysli a ak sa chce rozist, tak nech sa rozide.

isabella

darmo ju budete poucat o tom, ze to nie je najdolezitejsie, ved to sama dobre vie, ale vy s nim zit nebudete a ona ano a ak ju to ma nenormalne vytacat a v buducnosti tym padom aj viest k hadlam, tak si ona sama musi urcit, nakolko je pre nu nepredstavitelne chodit s niekym na kom ju nieco strasne irituje...

jajka001_

tak mas dve moznosti, bud sa budes rozculovat, co zdraviu zrovna nie je prospesne, alebo to budes ignorovat. tretia je rozist sa, ale kvoli tomuto?

katka...

Aj ja si s jednym takym pisem. A on este po mne opise slovo aj to chybne. Napr. ja sa spytam co si robil cez vikend? A on a ti co si robyla? Mne to tiez vadi. Akoze vykend, robyt, pysat, vydys to je u neho normalne.