Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ozonoterapia

terka z le

Zdravim vsetkych trpiacich. Ozonoterapiu som absolvovala prvykrat 3.10.2008 v LE, no na moje pocudovanie som nepocitovala ziadnu zmenu zdravotneho stavu, bolesti pretrvavali aj nadalej. Druhej ozontoterapie som sa zucastnila hned o tyzden a bolo to v porovnani s prvou oz. ovela bolestivejsie, bolesti stale neustupili, zhorsili sa tlaky na korene, mam problem so sedenim. Napriek tomu verim, ze mi to s odstupom casu pomoze. Som po HLE-extruzia disku L5/S1 sekvestre 2001, uz 4 roky sa nemozem odhodlat na dalsiu operaciu- fixaciu, stabiliz. operaciu, ktora mi bola navrhnuta v BB. Momentalne moja MR je zla, s tlakom na durlany vak a nerv. korene, mam spondylartrozu, spondylozu, retrolistezu a blokove postavenie lumbalnej chrbtice. Touto cestou ziadam o radu odbornika, nakolko sa vzhladom na moj zhorsujuci zdrav. stav (znizena citlivost v panve a dolnych koncat.)neviem rozhodnut ako postupovat dalej. Srdecna vdaka za kazdy nazor alebo odporucanie.

brazilia

Mne ozonoterapia veľmi pomohla, nevedela som chodiť - hernia a potruzia disku. Neplatiloa som nič, odporučil ma neurolog. Keby sonm ešte raz mala také bolesti, isto by som išla na ozonoterapiu a v prípade potreby by som aj zaplatila. Ale môžešvyhľadať aj ambulancia chronickej bolesti, sú tam dobrí lekári. Tiež vpichujú do spinálneho kanála

angeldevil

nemate niekto nejaky kontakt na terapiu alebo nie??? ak ano, mohli by ste mi ho mailnut???
moj mail: anielskydiablik@yahoo.com

RNG

Zialbohu je plno ludi, ktori zle reagovali na ozonoterapiu. Takze by som bol opatrny.
Co sa tyka posilnenia ciev a spruznenia, vitamin C, arginin ornitin a cystein buduju kolagenove zvazky ktore su zodpovedne za pruznost vsetkych organov v tele, kazdeho vaziva.
Niektore flavonidy, a flavonid glykosidy ako rutin, hesperidin, quercitin su dobre zname ako antioxidanty , dokonca protirakovinne, a pre to sa casto kombinuju s vitaminom C(bioflavonoidy, ascorutin...) pre ichvyborny vplyv na bunecne, membrany, rozne vystelky, tj aj cievy.

koketa

ahojte ja som tiez bola na ozonoterapii dva krat a este ma to dva krat caka.Ale ja chodim do Sp.Novej Vsi.Po prvej terapii som sa citila dobre teraz mo druhej sa mi bolest v nohe zviraznila.Dufam,že to prejde,že je to dočasne.Verim že mi ozono terapia pommože.

betula

Prosím, viete mi napísať, kde v Bratislave poskytujú ozonoterapiu. Kto ju musí doporučiť? A či je účinná i na pooperačné stavy, kde boli použité titanové medzistavce a fixatér. Pooperačný stav s chronickou značnou bolesťou.

[zruseny12]

no bel,mas pravdu musime sa naucit s tym zit,nic ine nam neostava,mna tiez bolia nenormalne ruky a pri dlhsej zatazi zacne sa mi cele telo triast aj ruky....nemozem dlho nieco robit tazko...jaj teraz sa chystam vyvarit bielle nohavice v odbarvovaci a nechce sa mi,lebo ma hnd zacne boliet hlava,ale musim,lebo uz nie su biele ale bodkovane...a sede...

bel

pýtala som sa a on mi povedal, že to mi nemôže uškodiť. Písala som aj RNG, zatiaľ bez odpovede. Dám vedieť, keď ju dostanem. To viem, že teplo nie je dobré, sauna, solarko a pod. nie je dobré, nechodím. Vieš, keby ma tie nohy boleli až po ozone, pripisovala by som to tomu, ale tie nohy ma takto bolia už od septembra, keď som sa začala zohýbať do drepu, pri pohybe, kedy som sa nemohla zohnúť. Najvic mi je ľúto, že nemôžem zobrať na ruky vnúčika, ktorý tie svoje drobné rúčky vystiera, aby mohol hopa. Má rok, ešte nechodí sám a má 11kg, inak to bude, keď začne chodiť. Veľmi rada som lyžovala ešte do minulej zimy, to už tiež nemôžem a tanec, ten mi bude tiež veľmi chýbať. Musím sa naučiť žiť bez toho a hlavne spomaliť. Ozvi sa, ja Ti napíšem v pondelok potom, ako sa budem cítiť. Dva dni budem odpočívať a v pondelok už môžem do práce.