Mate niekto skusenost s ozonoterapiou ? Caka ma tento zakrok buduci tyzden a mam z toho celkom strach. Je to bolestive? Mam herniu disku L4-L5.. Podstupil to niekto ?
dakujem
Ozonoterapia
Moje skúsenosti s liečením ischiasu:Liečim sa od februára 2009, diagnóza extrúzia diskuL5/S1 7mm, zobral som 10 infúzii a lieky movalis, zlepšenie 20%, ozonoterapia 20%, po týždni ďalšia ozonoterapia zlepšenie o 20%, v lekárni som si kúpil liek Aescin dosť mi pomohol, zlepšila sa mi ohybnosť chrbtice, užívam aj omega 3 (olej z morských rýb, dostať v lekárni) popíjam šťavu z kvasenej kapusty (vitamín C) a bicyklujem aj keď to trocha pobolieva schválne naťahujem sval do miernej bolesti a počas bicyklovania otáčam trupom do ľava a do prava, mám pocit, že mi tieto cviky prospievajú. Čaká ma ešte rehabilitácia a dúfam že to bude bodka za mojim trápením aj keď musím počítať s návratom tejto choroby. Po ozonoterapii nečakajte hneď zázrak! Prvý deň , dva, zhoršenie a potom zlepšovanie stavu asi do 5-teho dňa. Držim Vám palce!!
Ja som min.rok absolvovala ozonovu terapiu v SNV - celkom 5x a musim povedat, ze mi to pomohlo a teraz po polroku uvazujem, ze sa objednam zas, lebo mi jeden doktor poradil, ze je dobre to zopakovat. Niezeby som mala ktovieake bolesti, da sa to vydrzat, aj chodit mozem bez problemov. Moja diagnoza je chondroza a vysunutie platniciek - len ma trapi, ze sa nemozem zohnut, a ked sa uz zohnem, nemozem sa narovnat. Vadi mi to velmi, lebo strasne rada pracujem v zahradke.
Ozonovu terapiu si velmi chvalim a aj mile spravanie lekarov a sestriciek.
Min.rok sa platilo 35OO sk, teraz neviem. Ale fakt to pomaha. Jeden mlady chlapik mi hovoril, ze prvykrat ho tam priniesli na nosidlach, druhykrat prisiel sam a citil sa ovela lepsie.
Ahojte vsetci, ak sa chcete nieco opytat, pokojne napiste.
..aj ja som bola na ozone 6x. Pomohol mi a dúfam, že na dlhu dobu...pre mna to bolestivé nebolo...neviem, niektorí hovoria,že to bolí, ale ja som nemala tento pocit, skôr je to nepríjemne,ked Vám pichaju ihly a pušťajú tu zmes... ale bolesť ?!?!
Mam ist na ozonoterapiu do Humenneno.Ma niekto kto tam bol ošetreny skusenost?Prosim ozvyte sa mi
Ahojte doplním môj prechádzajúci príspevok. Stav po ozóne sa zhorsil, pričom zhoršený stav pretrvával asi 2 dni. Potom nastala ulava - zbavil som tých intenzívnych bolestí, ktoré určite všetci poznáte. menšie bolesti stále pretrvávajú, ale už sa to dá nejako zniesť. Pôjdem na ozon aj o mesiac, určite pomáha, nebojte sa, stojí to zato. Všetkým prajem skoré uzdravenie !
Zdravím všetkých. Mám veľkú herniu L5 S1. Dnes som bol na ozonoterapii v Žiari nad Hronom, zákrok dal sa vydržať, neboli to väčšie bolesti ako tie, čo mi vystrelujú do nohy. Efekt zatial necítim, údajne by to malo nastať do mesiaca takže uvidíme...
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že ozónoterapia naozaj pomáha. Absolvovala som ju asi pred 2,5 rokmi ešte v Žiline, pretože to bolo jediné pracovisko, ktoré to v tom čase robilo. Zo začiatku som mala dosť veľké bolesti, ale po rehabilitáciách sa to začalo výrazne zlepšovať. Mala som herniu disku v L5-S1 a strašne mi tŕpla pravá noha, nemohla som dlhšie sedieť, proste bolo to zlé. Po cvičeniach sa mi bolesť začala sťahovať do chrbta a postupne sa to z nohy úplne stratilo.
Stretla som sa s pár ľuďmi, ktorí boli na ozónoterapii v inom meste, ale tam im vraj nekázali cvičiť. V Žiline to bolo po zákroku hneď povedané, že musím zhruba za týždeň začať cvičiť MCkenzieho cviky a je to naozaj super.
Držím všetkým palce.