Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vadí mi gynekológ

Príspevok v téme: Vadí mi gynekológ
protestant26

Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((

macka26

moj nazor. nie som feministka. lekara si vyberam podla odbornosti. uprimne povedane ani jedna moja kamaratka nechodi k zene a ta co chodila, nebola spokojna...

stale hovorim o odbornosti. moj gynekolog je normalny zenaty muz,a neviem preco mojmu manzelovi by malo vadit , ci chodim ku gynekologovi alebo k zene... to je snad stale este moje rozhodnutie kto sa mi ako ty pises bude hrabat medzi nohami.

zjavne nemas ani paru o tom, co gynekologicka prehliadka obnasa a ze skutocne na tom nie je nic prijemne , ze tam zakazdym idem s neprijemnym pocitom, ze zakazdym ma ide porazit ked si mam vyliezt na kozu atd...

navyse ani to samotne vysetrenie teda nie je orgazmicke , ak si myslis ze tvoja zena tam chodi preto, ze sa jej to nebodaj paci...

aka hanba prosim ta? to akoze pred zenou sa nemam hanbit a pred muzom ano? a to je ake nelogicke? intimne je to tak ci tak, cudzia osoba mi je to tak ci tak. a mne osobne by viac vadila zena, ze ma vysetruje a bolo by mi to neprijemnejsie ako muz.

citovo nechapes ze zeny chodia k muzom gynekkologom? opat nelogicke.. co ma cit, sexualita a cokolvek ine spolocne s vysetrenim u gynekologa ako takeho??????

ty mas pravdepodobne uplne iny problem...

skromna rada.. muzi ako ty si robia u doktorov iba hanbu. obdivujem takych co lezu do ambulancie so svojimi zenami ako keby ich tam doktor uspokojoval...

vacsinou zena ide k doktorovi bud na prehliadku alebo ked ma problem a ver mi, ze to je dostatocny faktor na to, aby to vysetrenie bolo co najskor za mnou...

mnoho zien si neuvedomouje ako vztah muza chladne... a to s tym co ma prosim ta gynekolog???? akosi nerozumiem

ja som sa mojho muza nepytala ci s tym suhlasi alebo nesuhlasi, je to moje rozhodnutie, a gynekologa som mala daleko skor ako mojho manzela, tak nevidim dovod ho menit, kvoli vasim bujnym fantaziam...

navyse.. keby tvoja zena mala naozaj problemi ako mam napriklad ja, tak by si bol rad, ze je v dobrych rukach kvalitneho lekara a na tom, ci je to muz alebo zena by ti absolutne nezalezalo...

onaa

lebo tak ako mi je jedno ci mam ocnu/ocneho, usnu/usneho, chirurga/chirurcicku, tak aj toto. Ked idem k doktorovi, tak si precitam referencie na forach a rozhodujem sa podla nich a nie podla koncovky v priezvisku(-ova). Trochu egoisticke mysliet na tvoje psychicke pohodlie, ked ide o jej zdravie.

pauli 73

ajajaj, nie som feministka ani ťa nepošlem k psychiatrovi lebo údajne patologická žiarlivosť sa nedá liečiť.
Ako ty môžeš ako chlap vedieť ako prežíva žena vyšetrenie gynekológa? Keby si to neriešil tu ale so svojou manželkou,by si vedel, že aj ked tam ide žena po stý krát, zakaždým je to nepríjemné a je to jedno či ju vyšetruje chlap alebo žena.
A ano, vyberáme si podľa odbornosti. a ked už si spomenul BB, ktoráže je to taká jemná? Nože prezraď meno...

BJ

Hmm, tomuto ani ja nechapem, preco si zeny vyberaju muzov, aby sa im hrabali v prirodzeni. Zeny, vysvetlujte preco. :-)

vevericka

myslim,ze v prvom rade si zeny vyberaju podla odbornosti (teda spon by mali) nie podla pohlavia daneho lekara, vd uz takmer na kazodm fore sa ludia vypytuju ktory lekar aky je..

mary-anne

a neobťažuje tvoju ženu, ani nič podobné, nesexuje s nou,tak neviem, prečo to berieš, ako další muž medzi jej nohami .. nie som feministka, ale takéto myšlienky proste nepochopím .. nebud taký majetnícky ..

mary-anne

ja zásadne len k mužovi,neviem prečo, ale lepšie sa tam cítim....
áno je to LEN doktor, ak ti záleží na zdraví tvojej ženy, takéto veci nebudeš riešiť ..