Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((
Vadí mi gynekológ
A čo sa týka toho či muž alebo žena gynekológ...vyskúšala som oboje, moja skúsenosť je taká, že muž je pri vyšetrení citlivejší ale žena je dôslednejšia, zodpovednejšia. Teraz mám gynekologičku "sadistku" ale super odborníčku. Našťastie k nej nemusím chodiť často. Každému vyhovuje niečo iné.
Feministky pohov? :-)) Tvoj názor je fakt chorý a to nie som žiadna feministka, ale aby niekto žiarlil na gynekológa? fuuha. My si tam nechodíme užiť, také vyšetrenie nie je nič príjemné a je jedno či je to žena alebo muž- gynekológ. Prežívame to so zavretými očami a zaťatými zubami. Nemyslím, že si to muž-gynekológ nejak extra užíva, keď ich vidí za deň niekoľko a také vyšetrenie trvá iba pár minút.
"Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?" - no a toto ma dostalo najviac. Jasné, my sa tam chodíme ukazovať, mimochodom, keby ste vy muži boli vernejší, zodpovednejší, čistotnejší tak by sme ku gynekológovi ani tak často chodiť nemuseli.
vďaka bohu, že môj partner je normálny :) a úprimne ľutujem tvoju ženu, pretože žije s chorým egoistom.
toto uz je ake silne kafe, mala som aj muzov gynekologov a teraz mam sice zenu, ale na odporucanie dobrej priatelky a nie preto, ze by to mojmu muzovi nebodaj vadilo... by ma vazne zaujimalo ako si ty take gynekologicke vysetrenie predstavujes... tam musi ist hanba bokom a odkedy som mala pred nejakym casom zdravotne problemy a striedala som sa u roznych gynekologov aj v nemocnici a chodila som tam skoro ako na chleba, som sa od toho dokazala uz natolko odosobnit, ze z toho nemam nastastie stres a naozaj to beriem ako lekarsku prehliadku bez hanby... ak si myslis, ze ked tam lekar strka rozne sondy a kovove nastroje, ze je to velmi vzrusujuce, tak si velmi na omyle... a pokial ide o to ukazovanie sa... zena sa mozno rada ukazuje ak je v poriadku, no ak ma nejake problemy tak sa nie velmi rada ukazuje aj pred vlastnym muzom, nie este pre uspokojenie pred druhym a za gynekologom ide vtedy kvoli tomu aby sa to vyriesilo, pretoze mnohokrat ide o bolestive zalezitosti... mojho muza ani len nikdy nenapadlo sa takto nad lekarmi zamyslat a ak mam nejaky problem on prvy ma lekarovi posiela, aby mi pomohol a nie aby som "ukajala svoje potreby" ani ja nie som feministka, ale teda s takym zmyslanim by som ti navstevu lekara urcite odporucila... a skus sa s manzelkou porozpravat ake je to prijemne ked ma nejaky bolestivy zapal a do toho aj zhapachajuci vytok a musi sa pred gynekologom vyzliect a on jej do toho uboleneho este aj nejake zelezo musi strcit aby ju skontroloval, alebo podobne vysetril...
a k tym zenam gynekologickam, naozaj su niektore dost neprijemne a prave asi preto, ze vedia co si mozu dovolit, alebo neviem preco, poznam zopar zien, ktore ked presli od zeny k muzovi tak si chvalili, ale je to individualne, rozumne zeny si v dnesnej dobe nevyberaju na zaklade pohlavia gynekologa, ale na zaklade referencii z okolia na toho lekara... preto mam aj ja teraz zenu aj napriek tomu, ze na zaciatku som mala z toho na zaklade predsudov obavy... teda netreba dat na predsudky, ale naozaj na skusenosti inych zien a muzov gynekologov je nepomerne viac ako zien gyneklogiciek...
Milý protestant, keď chceš písať príspevok, najskôr si ujasni koncepciu - toť moja rada, pretože z tvojho príspevku vychádza jedine chaos. Nie je mi jasné čo chceš riešiť skôr - či máš problém s tým, že tvoja manželka ukazuje svoje prirodzenie lekárovi, alebo s tým, že jej city k Tebe už nie sú to, čo bývali, čo ale určite nesúvisí s jej pobytom na koze v gynekologickej ambulancii. Mne ide vždy v prvom rade o to, aby bol lekár odborník, až potom riešim pohlavie. A čo sa týka pozeranie do vagíny, keď sa raz dostane žena do nemocnice na gyn. oddelenie, kde sa striedajú služby, izbový lekári, vizity a pod. - to už vôbec nerieši, kto sa jej tam pozerá a ani nemá možnosť si vybrať. Moja rada for you - ujasni si čo chceš riešiť v prvom rada - či gynekológa, alebo vzťah s manželkou.
Este dodam, ze nie som feministka, ale keby boli vsetci muzi ako ty, tak feminizmus by bol najlepsie riesenie.
To co si napisal?
Citujem ta:
"Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?"
Inak si v poriadku? Co maju spolocne city mojho muza s gynekologom? Potreba ukazovat sa druhemu? Ak sa chcem ukazovat druhemu, najdem si milenca... (a pri takom ako ty by som si toho milenca urcite nasla)
Mal by si zajst za psychologom.
tak ja chodim k zene, aj vsetky kamaratky, setra, mamina chodia k zenam... osobne by som sa pred muzom viac hanbila a bolo by mi to velmi neprijemne=nikdy by ma vsak nenapadlo, ze by to muzovi-partnerovi mohlo vadit, ak by som chodila k muzovi... volba zeny=gynekologicky, bola len na zaklade mojho, akoze sobeckeho nazoru:)
ale napr. keby som byvala v malom meste, kde by zena nebola, alebo by ta zena bola zla, musela by som asi ist k tomu muzovi... urcite sa s nou skus o tom porozpravat, lebo ako som uz pisala, nenapadlo by ma, ze to moze muzom-partnerom prekazat
protestant!ved to je sialene!to by sme si potom museli vyberat aj podla toho,ci je ten lekar atraktivny,mlady...mam doma krasneho 27r muza a moj gynekolog ma tak 60!!:))navyse ako tehotna sa mu teraz(ako si napisal:)"chodim ukazovat"velmi casto,dokonca parkrat bol priatel so mnou v ordinacii kvoli ultrazvuku atd,ani ho podla mna nenapadlo sa zamyslat nad tym ako ja vnimam svojho gynekologa..je to moj lekar:))konkretne v mojom meste je len jedna zena gynekologicka na zhruba 12 muzov..a aj ta jepre dievcata do 18 rokov:)konkretne ja sa ani nehanbim ani nemam stres tam ist..a to preto,ze ho chapem LEN ako odbornika,ktoreho nazor potrebujem.vies s cim vsetkym tam chodime?!ver tomu,ze keby tvoju partnerku pritahoval,uz by ho vymenila.pritazlivym muzom svoje kvasinkove infekcie ukazovat nechceme!!!:DDD inak s mojou babkou by si si rozumel-ta ma podobny nazor ako ty..len ma uz 83 rokov:))
este mi neda nedodat... keby som chodila k zene tak by si ma obvinil ze som lesbicka? lebo sa mi to akoze paci? ved trochu sa uvedom, co mas skutocne za problem... a ries ho...