Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((
Vadí mi gynekológ
tibike, až si raz od onanovania vykĺbiš ruku, choď iba k žene.. ako by to vyzeralo, keby sa ti na partnerku pozeral cudzí chlap???
vyjadriť sa o svojej partnerke ako o tovare, to už nie je hlúposť, to je imbecilita.. a to je ako vieme, diagnóza.. takže dámy.. tibike za to nemôže...
tibike, ale ved ty zenu nemas, tak tu neteoretizuj a napis az ked ju budes mat a bude mat kvasinkovu infekciu a nepojde k doktorovi, aby ti to nevadilo:) ale vies kvasinky=ziaden sex...
cudzí muž medzi nohami mojej ženy by vadil a vadí. škoda, že ženské to vnímajú odlišne. nuž čo, ked si ta chodia užívať!
moj manzel bol u urologa... ja sama som mu ho vybrala pretoze sa on tak rozhodol ze chce ist k muzovi a najma k odbornikovi... to podla tvojho pristupu sa mam obavat ze mam doma gaya? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj chlape... spamataj sa...
Mimochodom , minule , ked som bol na urologii tak pocas toho , ako ma doktor vysetroval sa na mna pozerala mlada sestricka a ajked mi to bolo vyslovene neprijemne , ani vo sne by mi nenapadlo , ze by to mohla ktorakolvek normalna zena vnimat , ako ze som jej bol tymto neverny. protestant26 , zamysli sa nad tym , co som napisal , ak to vobec dokazes.
Tak ja by som sa ako chlap tiez chcel vyjadrit , nakolko sem zatial prispeli asi zatial iba zeny. protestant26 nehnevaj sa na mna , ale ty vazne nie si normalny. Asi mas skutocne nejaky dusevny problem , lebo zamyslat sa nad takymito zalezitostami a najma pozerat sa na ne z takeho divneho uhla isto nie je v poriadku. Skus sa este raz zamysliet nad tym , co si sem napisal a mozno ti konecne v tej hlave trkne. Ak to teda nebol z tvojej strany iba vysloveny pokus o provokaciu. V takom pripade uz potom ale duplom nie si uplne OK. Suhlasim s nazormi zien, ktore sem prispeli. Zatial som tu ziadnu feministku nespozoroval a upozornujem ta, ze ani ja sam nie som feministka :-)
mimmmka, si zabila... 100 bodov :-DDD
normalneho zdraveho chlapa by takato primitivna otazka nenapadla..... daj sa liecit.... chuda tvoja partnerka
milý protestant... dúfam, že nemáš napr. obvodnú doktorku, zubárku, urologičku, keď ideš na vyšetrenie, tak zásadne iba k lekárovi, ktorý nemá sestričku ale "brata". Pretože ako inak by si mi vysvetlil, že neberieš ohľad na svoju ženu? Čo ťa k nim vedie... azda chuť predvádzať sa?? Nie som jediná, čo to tak berie.. sú to jednoducho cudzie ženy, ktoré vidia môjho manžela odhaleného. Mnoho mužov si neuvedomuje, že taký vzťah potom chladne...