Vadí mi gynekológ

Príspevok v téme: Vadí mi gynekológ
protestant26

Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((

dada222

vevericka mas pravdu:) ja len nedokazem pochopit, ze aj taki ludia existuju:)tak chudak tibike asi nema kamaratov tak na fore musi pisat svoje obmedzene nazory:) a inak ,vsetkym prajem prijemny zvysok dna:D

macka26

tibike ak aj mal zenu, tak zrovna taku tu patologicku , co potrebuje chodit ku gynekologovi nech ma aspon nejaky sexualny zazitok, kedze tibike ju doma nudi :D

vevericka

ja stale nechapem , ze sa vam tu chce s nim dotahovat..chlapec je bud mimo alebo sa strasne nudi a rad provokuje..ingoracia a hotovka:)

dada222

tak ako je hadicka pre chlapa vzrusujuca tak su tie kovove klieste na odber steru pre babu vzrusujuce:D tibike zacni studovat medicinu a potom nam povies kolko pacientek sa ti urobilo v ambulancii:D obmedzenym ludom by mali zablokovat pristup na zdravie!!!

pauli 73

tibike, sa nudí, tak chodí vŕtať s témy do témy :)
tibike, ja by som chcela vedieť akému stvoreniu si sa ty narodil lebo podľa tvojich názorov to žena iste nebola :D

dada222

ze baby si chodia na gyndu uzivat:D tak toto ma inak pobavilo, tak asi ked ma chlap zapal mocoveho mechura a ide k urologovi a ten mu tam pcha hadicku tak to musi byt tiez inak vzrusujuce vsak?:D
a ked cloveku zubar vrta tak to je tiez ina sila vsak?:D