Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((
Vadí mi gynekológ
Well, máš pravdu:)(som ti písala minule, pamätáš?)
protestant, vážne potrebuješ psychológa. Alebo ak sa ti nepáčia reakcie, zájdi za sexuológom - mužom a porozprávaj mu svoj problém. Potom napíš, či s tebou zdieľal tvoj názor. Ale už teraz vieme, čo ti povie, že? Pošle ťa za psychológom :)
Protestant: aha, takze ty si cakal niekoho, kto ti bude na vsetko blbo pritakavat... hm, ale v tom pripade mas problem... pretoze vsetko to, co si cital, su tie NORMALNE reakcie. Chyba je u teba.
Je mi luto tvojej manzelky, ze zije s takym despotom. Neboj, raz ju to prestane bavit.. Predpokladam, ze bez tvojho suhlasu si nemoze ist ani na balkon pr*nut.
Co som cakal ??? Ved se chodia iba zeny a doktori..
Ziadna normalna reakcia iba sebectvo a ignorancia.hahaha
Vy dokazete chapat iba sami seba..
jasne ze sranduje.. ved on nema ziadnu zenu... a ked aj mal tak nejaku choru osobu, ktora potrebovala navstevovat gynekologa aby mala raz za mesiac aspon nieco vo vagine, kedze tibike je asi impotent
určite nie je jediná!
omyl... doma jej práveže nestačilo, človek = muž musí aj makať a pracovať, tak sa chodila ukájať do ambošky. dnes jej ostáva iba tam!