Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((
Vadí mi gynekológ
mala som gynekologicku zenu, ale to nebol doktor, ale mäsiar. ak by ma mala osetrovat teraz, tak uz davno sedim za vrazdu.
momentalne mam gynekologa - muza. vdaka hentakym sviniam ako hore som si vypestovala reflexny strach z vysetrenia. moj gynekolog ma pochopenie, snazi sa mi to vsemozne ulahcit, aby som zbytocne netrpela. ma moju absolutnu doveru, nakolko uz vela veci zachranil nielen u mna, ale aj u inych pacientov... a nehovorim len o zenach, ale aj babatkach, nakolko je zaroven porodnik.
!nie je to v pohlavi, ale v ludoch a pristupe! verim a viem, ze nie je pre mojho priatela lahke, ze ma v tychto partiach osetruje muz. ale pozna ho aj osobne a doveruje mu rovnako ako ja. v tomto som prenho prvorada ja a moje zdravie, jeho ego musi bokom - partnerove slova. mam stastie a som hrda na to, ze mam takeho rozumneho partnera.
takze aj tvoj postoj je na zvazenie, mily
protestant.. kladies na prve miesto zdravie svojej zeny, alebo svoje ego?! verim a dufam, ze to prve... ver mi, ak by sme sa my, zeny, mohli tychto vysetreni zbavit, urobime to bez vahania. ale bohuzial, nie je to realne....
-no ja mám tiež gynekologičku tu istu od začiatku.Voľakedy som ku nej išla,len preto lebo moje kamarátky boli s nou spokojné.Je skusená dobrá odborníčka,príjemná žena,všetko sa opýta aj pri vyšetreniach,či tomu rozumiem čo mi vysvetľuje,či ma nebolí ako vyšetruje...Mám dve deti,raz mi bola aj pri pôrode.Na mužov gynekologov tiež sa nemôžem sťažovať,počas tehotenstva som ležala aj v nemocnici 11 týždnov,samozrejme vyšetroval aj gynekolog.Oveľa mladší ako ja.Nerobil mi to problém v tej situácii,brala som to ako niečo nutné v záujme môjho bábätka.Prvé dieťa som porodila u gynekologa,kto mal službu.Takže ja si myslím tiež,nevadí či je to žena alebo muž,hlavne nech je dobrý odborník,ľudský prístup ...Určite keby som nebola s tou mojou spokojná,tak by som si vybrala hoci aj chlapa gynekologa,no zatiaľ ostanem u tej mojej.
tibike, dve sksenosti? lavu ruku a pravu ruku;-)
pre info: mam 29 r., a nejaku tu skusenost za sebou ;-)
starsi su strasne rajcovni, duplom pre lolitky
tibikeho nechajte zit v jeho svete. tibike kolko mas rokov by ma zaujimalo. A mal si uz vobec niekedy nejaku priatelku? Kazda zena mala/bude mat minimalne raz v zivote nejaky gynekologicky problem. Ale ty si asi este stale myslis, napr. to, ze zeny vobec nikdy neprdia, ze si najdes slecnu dokonalu, ktora hadam nebude potrebovat ani nikdy kakat :-) a zostane navzdy cista ako lalia :-)
...ruka....
aha, tibike nebude mat slecnu kvasinkovu...tak to ti potom ostane len ta rika na masturbaciu.....