ludia mam 21 rokov a stale mam akne .. chodik ku kožnej ktora mu stale predpisuje toiste kazde 2 tyzdne mi hovori ze sa to zlepsuje ale vobec sa to nezlepsuje pretoze vyrazky mam stale. v puberte som si stale rypala do tvare cize mi ostali jazdy..nie aztake moc ale predsa.. tekuty dusik aj keby na mna vyliala mi nepomoze na ne...stale si zapisuje ze s ami to zlepsuje no vobec nie. ved to vidim sama ona ma chce oklamat ale jednoducho medzi tymi dvoma tyzdnami sa mi tvar zhorsi... obcas mi to zas neda pokoja.. ale ked aj 2 tyzdne sanedotnkem tvare tak stale mam tie male otravne vyrazky... mozem si cistit tvar kolko chcem no nepomaha.. skusala som antukoncepciu ale to uz radsej nie lebo mi boloz nej na nevydrzanie aj ked som mala plet behom tyzdna bez vyraziek tak som nevydrzala.. pocula som ze brat roacutan mozu aj zeny.. lenze bojim sa.ze moja doktorka ma posle kadelahsie s tymto napadom.ale ja som z toho zufala milionkrat som plakala koli tomu uz od puberty mam takuto hroznu tvar..nebavi ma nosit mejkap do konca zivota, zavidim tym dievcatam ktore vyjdu von aj bez neho...:( som z toho naozaj zufala..vela ludi ma podobny problem ale ja som ten typ cloveka ze skusam vsetko mozne a nic nezabralo.. nachvilu pomoze a zase odznova..nenavidim mejkap.. no musim si ho davat :( uz ma to fakt hrozne nebavi ako ma moja hrozna plet obmedzuje...nici mi to radost zo zivota a celovo to posobi na moju psychyku no ja s tym chcem uz raz a navzdy skoncovat :(
Akne, akne a stale akne asi do konca zivota
mne na tvar dokopy a dohromady nic nepomaha, akurat DUAC GEL, ten mi nadherne vycisti plet,mam ju ako babatko, ale ked prestanem pouzivat,tak je to spät...cize je velmi navykovy:/
mne koloidne striebro napriklad vobec nepomohlo ...
ucinnejsie je 20ppm uzivaj aj vnutorne urcite pomoze.
koloidne pripravky su OVERENE !!!
a ktore to kolidne strebro..to co ma 10 ppm ci 20 ppm ...ja mam taku ako krupicu po tavri a neviem ako sa toho zbavit uz dlhsie
Velmi dlho som mala velke tazkosti a stale som mala akne az pokial som nenasla koloidne pripravky, ktore mi poradila uzivat aj moja kozna.
Velmi mi pomohlo uzivanie koloidneho striebra nakolko je velmi dobre na kozne obtiaze celkovo.
Ja som pouzivala aj koloidne striebro ako rozprasovac.
Vyhladaj si v google. sk nasledovne
Rozprašovač s koloidným striebrom
alebo si pozri Koloidne.sk
a dozvies sa uzitocne informacie.
Mne osobne uz hned po prvej aplikacii velmi pomohlo aj ked kym sa uplne vyliecilo nieco trvalo ale aj tak som velmi spokojna lebo je to cisto prirodny produkt.
Prave si sa priznala- vela ovocia :) Dufam, ze nie citrusy a tropicke, no aj nase domace ovocie jest len striedmo- obsahuje vela fruktozy, co je tiez len obycajny cukor.
Namiesto kopy ovocia, zarad kopu zeleniny. Namiesto vyprazania na oleji, pokvapkaj panvicu panenskymi olejmi. Nejedz maslo ani margarin (!) a vyluc mliecne vyrobky a bielu muku nahrad celozrnnou vo vsetkom. Skus to aspon na mesiac, najlepsie 3. Neverim, ze sa ti to nezlepsi.
ano je to na predpis a je to velmi silny liek..mne ho chcela dat kozna,ale ja som si vybrala radsej HAK ale rozmyslam ci ju nepopytam ten aknenormin lebo uz nevladzem,stale to neni ono :-/ , u mna to uz zacina byt psychicky problem,niekedy som to mala vsetko na haku a vyzerala som horsie teraz mam uz iba obcas nejaku vyrazku,niekedy,ako napr. teraz aj trosku viac a hlavne take vacsie a proste mne to dokaze uplne znicit naladu, ze mi je az do placu :-(
aknenormin -prísny zákaz pre ženy u ktorých je riziko otehotnenia(ťažké poškodenie plodu)!
mejkap mam od kožnej tiež... a ten aknenormin je na predpis? ci ako? mam si to pytat od mojej lekarky?
..a poctivo čítať pribalové letáky!!