Akne, akne a stale akne asi do konca zivota

Príspevok v téme: Akne, akne a stale akne asi do konca zivota
edinna

ludia mam 21 rokov a stale mam akne .. chodik ku kožnej ktora mu stale predpisuje toiste kazde 2 tyzdne mi hovori ze sa to zlepsuje ale vobec sa to nezlepsuje pretoze vyrazky mam stale. v puberte som si stale rypala do tvare cize mi ostali jazdy..nie aztake moc ale predsa.. tekuty dusik aj keby na mna vyliala mi nepomoze na ne...stale si zapisuje ze s ami to zlepsuje no vobec nie. ved to vidim sama ona ma chce oklamat ale jednoducho medzi tymi dvoma tyzdnami sa mi tvar zhorsi... obcas mi to zas neda pokoja.. ale ked aj 2 tyzdne sanedotnkem tvare tak stale mam tie male otravne vyrazky... mozem si cistit tvar kolko chcem no nepomaha.. skusala som antukoncepciu ale to uz radsej nie lebo mi boloz nej na nevydrzanie aj ked som mala plet behom tyzdna bez vyraziek tak som nevydrzala.. pocula som ze brat roacutan mozu aj zeny.. lenze bojim sa.ze moja doktorka ma posle kadelahsie s tymto napadom.ale ja som z toho zufala milionkrat som plakala koli tomu uz od puberty mam takuto hroznu tvar..nebavi ma nosit mejkap do konca zivota, zavidim tym dievcatam ktore vyjdu von aj bez neho...:( som z toho naozaj zufala..vela ludi ma podobny problem ale ja som ten typ cloveka ze skusam vsetko mozne a nic nezabralo.. nachvilu pomoze a zase odznova..nenavidim mejkap.. no musim si ho davat :( uz ma to fakt hrozne nebavi ako ma moja hrozna plet obmedzuje...nici mi to radost zo zivota a celovo to posobi na moju psychyku no ja s tym chcem uz raz a navzdy skoncovat :(

siisa 25

jaj Lucik keby si mna videla ako som sa zase povyhadzovala,este par dni dozadu som mala lice pekne a teraz tam mam zas same akne,a styri som tak dopucila,ze budu zas flaky,ved ja Ti zelam to iste nech sa toho zbavis,lebo viem ako tato pliaga obmedzuje zivot a ake nervy sposobuje hlavne nam babam,a ty to mavas kadial najhorsie?ja mam tvar samu krupicu a lica hlavne prave sa mi zapaluju a potom mi vznikaju flaky

ja :)

pre redhead:
velmi by ma zaujimalo odkial mas take zistenia o tom ake je mlieko pre cloveka skodlive, hlavne o tych hormonoch a odvapnovani.
mozes poslat odkaz na nejake reprezentativne vyskumy ktore sa tymto zaoberali a prisli na to? ci uz knizne alebo internetove zdroje, rada si to precitam. (vyskumy, nie clanky).

redhead

Pre Lucik22

Nikto nepovedal ze som najmudrejsia na svete a po druhe ,mlieko priamo nesposobuje akne ale prispieva k tomu aby v tele bolo prospesne prostredie pre vselijake plesne a bakterie ktore sposobuju akne,zapaly na kozi ci ekzemy...Ale vsak samozrejme ze nielen mlieko ale aj ine veci...Ja osobne maso nejem,hnusi sa mi jest vsetky tie chemikalie ktore v sebe ma.Sliepka od babky z dvora je ovela hodnotnejsie.

Pre ja :)

Neexistuju ziadne latky v mlieku ktore by sa nedali nahradit niecim insim v strave,opakujem este raz,sojove mlieko je bohate na vapnik a bielkoviny,takisto ako mnohe klicky ci strukoviny

Lucik22

siisa 25 no tak fajn, si lepsia :D ale nie ja ti prajem aby si sa toho akne uz konecne zbavila, mne to tak neskutocne lezie na nervy. ale inak ja som posledne dni pojedla dost blbosti, zmrzlinky, keksiky, kolaciky a vyhadzala som sa. take malinke drobne cervene...a mozno je to aj tym, ze to uz mam dostat (MS)

ja :)

readhead takze ty nedavas resp. nebudes davat mlieko ani svojim detom kedze je to jed, spravne tomu rozumiem?
no to je zaujimave teda, som zvedava ako su na tom alebo budu s vyvinom kosti a podobne

siisa 25

ano skuhlasim sLucik 22 cukor je horsi ale ja ho jedavam dost,zato mlieko skoro vobec,ja mam 23 a akne od 11 rokov,prekonala som Ta Lucik,ale jedlo ako som uz pisala zas az tak hrozne akne neovplyvnuje

Lucik22

a keby nieco, pijem aj sojove mlieko, jem klicky, ovsene vlocky, sojove maso tak si predstav, ze niesi najmudrejsi clovek na svete :) inak ked uz tak pises o jedoch tak biely jed je aj obycajny cukor, kedysi sa predaval len v lekarni

Lucik22

redhead

Klud :) ok? nastudovala som si dost, ty tu dookola omielas tie iste "dristy" . Ak ti vyhovuje stravovat sa takto tak fajn, nik ti to nevyvracia ale nepis tu prosim ta ze tie potraviny sposobuju akne... Mam 23 rokov, z toho akne od 13 tich takze viem o tom dost. Jasne, nepreprachavam sa masom, mam ho 2 x tyzdenne, pijdem len cerstve mlieko z automatu a akne sa lepsi si predstav. Jednoducho z toho clovek musi vyrast...

redhead

Pre Lucik 22

Evidentne si bola vegetariankou , ktora si malo o tom nastudovala...tak tu mas

Mlieko, biely jed:
par pravd: mlieko (a mliecne vyrobky):

-obsahuje silne hormony ktore nie su urcene pre cloveka

-zahlienuje!!

-vapnik nepridava no odobera

-obsahuje nasytene zivocisne tuky a cholesterol

-sposobuje alergie, anemiu, osteoporozu a mnoho dalsich chorob

-surove mlieko z automatov obsahuje bakterie a parazity

-mlieko od krav z velkych fariem obsahuje zvysky antibiotik, rastovych hormonov, pesticidov, ockovacych latok a stresu

+kravy su neustale umelo oplodnovane, prepchavane jedlom a nasledne zdierane o mlieko ako to len najviac ide (casto krat cely den napojene na dojacie pristroje)

a tento list by mohol pokracovat..kazdy kto nechce zatvarat oci si to moze nastudovat

mlieko je vlastne jed s ktorym telo musi bojovat a ludia si nim postupne nicia telo a blokuju vedomie.

Kvalitne sojove mlieko obsahuje ovela viac bielkovin ako normalne mlieko a daju sa najst vo vsetkych moznych strukovinach!!!! Ludia ved uz konecne otvorte oci...a hlavne si nastudujte o hodnote zivin....az potom sa stante vegetarianmi , ci si upravujte stravu....