Rychlejsi rast vlasov

sabinka45

ahojte, ja som zacala pouzivat brezovy sampon dixi a musim povedat, ze je naozaj vynikajuci!!! aj ja patrim k tym dievcatam, ktorym vlasy velmi rychlo nerastu. vlasy som mala uplne znicene a za rok mi mozno narastli asi 3 cm.. vyskusala som vsetky mozne drahe sampony.. ale asi pred mesiacom som si kupila brezovy a vysledok je dokonaly.. vlasy mi zacali rast, nemastia sa atd :) som nadmieru spokojna a uz nikdy viac okrem brezoveho a zihlavoveho samponu nebudem pouzivat nic ine :)))

donnatella

Mne strašne pomaly rástli vlasy, tak som začala používať brezový šampón dixi a vlasovú vodu luna. Treba si masírovať hlavu každý deň, nefénovať sa často, nechať vlasy len voľne vysušiť- ani žiadny turban, nekulmovať, ani nežehliť, nepožívať často lak na vlasy a keď prídeš zo školy alebo z roboty rozpusti si vlasy. Neverila som že mi to pomôže ale mne narástli vlasy asi 4cm za dva mesiace a predtým mi narástli tak 1cm za mesiac.

milica

ja som raz v nejakej TV relácii zachytila, že existuje nejaký prípravok, ktorý sa vtiera do vlasov a urýchli dosť podstatne ich rast,ale kvôli reklame nepovedali názov a v lekárňach a drogériách mi nevedeli povedať

5qo

asi vas sklamem ale to ako rychlo rastu vlasy to je zalezitost hormonov, doplnky a vitaminy vam pomozu jedine na kvalitu vlasov ,hustota a rychlost rastu je vec hormonov

simka111

Ok,ja mam aj sprej aloe vera aj napoj na pitie.. a ten sprej sa moze pouzit na poskodene vlasy tak preto sa pytam ci nahodou nema nejaky ucinok na rast :D :D

TrainingBoy

moja sestra mala problemy so zaludkom tak nejaky mesiac(alebo 3?) pila aloe .. ci jej to pomohlo na zaludok neviem, ale ze by jej rastli rychlejsie vlasy to pochybujem :) .. no ak to date priamo na vlasy..ktovie...mozno ziskate taky energicky zeleny odtien :)

crazy-lazy

myslim, ze neexistuje ziaden pripravok, kt. urychli nejako rapidne rast vlasov, ale odporucam sa o ne starat a nenamahat ich aby boli zdrave a silne...potom si nebudete musiet chodit tak casto zastrihavat konceky, a ked sa nebudu stiepit konceky tak budu aj rychlejsie rast:)

crazy-lazy

ja sa tiez uz asi rok snazim aby mi vlasy podrastli co najviac...kupovala som si tie sampony dixi, vodickou som si masirovala hlavu, jedla zinok...ale nic mi nejak extra nepomohlo...tak teraz kaslem na to:) a vsimla som si, ze mi vlasy zacali rast rychlejsie odvtedy, co si ich uz tak prestala pozorovat:D:D teraz ich mam tak tesne nad prsia a asi pred rokom som ich mala po plecia...pred nedavom som si zacala robit fotodokumentaciu, ze ako mi rastu vlasy...ak chcete pozrite na pokeci na nick sunny-000 do albumu heslo je tam abc a mozete vidiet ako mi zhruba podrastli vlasy...teraz si uz ziadne specialne procedury nerobim iba jem obcas zinok a raz za cas oplachnem zihlavou vlasy...