Rychlejsi rast vlasov

zuzi74

Na obale mozu pisat vselico, dolezite je zlozenie. V tom sampone je pridane nieco na rozcesavanie, preto ten kondicionacny ucinok.
v.lasky12 presne tak, cim menej peni tym lepsie, cize neobsahuje zlozku SLS alebo SLES a podobne sracky, ktore vysusuju pokozku hlavy. Ja pouzivam uplne nepenivy sampon a dalsi mam olejovy. Obcas striedam aj s detskym, ktory peni minimalne.

m8

záleží od akej značky žihlavový šampon. najlepšie od DIXI má kondicionačný účinok aj na obale to píše, vlasy nevysušuje, príjemne vonia a po uschnutí sú vlasy lesklé.

v.lasky12

Ja som počula, že čím menej šampón pení, tým je to lepšie, lebo obsahuje menej nejakej chemikálie, ktorá vysušuje vlasy... Preto dávam prednosť šampónom, ktoré tak nepenia :) Ja ale na rýchlejší rast vlasov užívam donnahair, síce nečakám, že mi megarýchlo narastú, ale chcem ich najprv zregenerovať nech su zdravé a oni potom automaticky budú aj dlhšie aj krajšie :)

simka111

Mne obycajny zihlavovy sampon strasne vysusoval vladsy,bozechran,ze by som si nedala kondicioner...uz ked tak radsej ten zltkovy....

zuzi74

Erika12, o akej prirodnej baze to pises? Skus si pozriet co tie sampony obsahuju...tie okolo prirody ani len neprebehli.
Napriklad z takeho zihlavoveho samponu, ktory som kupila v lekarni ma tak z zacala svrbiet hlava ze az. Takmer vsetky sampony obsahuju tenzidy, ktore vysusuju pokozku hlavy. Tu sa o prirodnych produktoch neda hovorit ani omylom.

erika12

ahojte , všetky tie farmaceutické prípravky čo si kupujete v lekarnach su vačsinou na prírodnej báze , funguju ... ale jednoduchý trik na rast vlasov ... je žihlavový šampon (pomáha ) ale až po trošku dlhšiom používani .... a velmi dobrá je aj maska zo surového vajca zmiesana s troškou medu , znie to trochu nechutne ale vajce a hlavne med obsahuje vela vitaminov ktoré vlasom pomozu a nielen v raste ale aj v kvalite ( tato maska by sa mala aplikovat aspon 2 krat do týždna ) a nič nedate za skusenie :)

betkaa7

Mne výborne zaberá na rast forcapil, rastu mi podstatne rýchlejšie odkedy ho beriem, aj hustejšie aj dlhšie

XOXOVeronika

Ahojte,
Som 14 rocne dievca a potrebujem radu od vas.
Pred 4 mesiacmi som sa dala ostrihat nakratko kedze som mala donicene vlasy od peroxidu a farby na vlasy. Za ten cas mi vlasy nijako elrychlo nerastu iba po hrdlo.
Strasne ma to iritue , kedze mam v plane ist na iny uces ale na to potrebuje jednu stranu vlasov aspon po pas alebo trosku nizsie. Nemate nejaku radu pre teenagerku aby jej rychlejsie narastli vlasy?
Dakujem, Veronika
PS: Ak by niekoho zaujimal na aky uces mam v plane ist ak vobec vlasy dorastu, tak to bude vlasy ako ma spevacka : Lyndsey Gunnslfen z PVRIS.