Rychlejsi rast vlasov

Ivka23

ja som počula o cibuľovej šťave že sa ma nou potierať pokožka hlavy a že rýchlejšie rastú. máte stým niekto skúsenosti?

nikuska0406

Ahojte mne vobec nechcu rast vlasy a mam pri tom 11 rokov ale chcem aby mi rastli. :( ja chcem aby som ich mala aspon newiem ale chcem ich mat dlhsie. Poradte mi ako 11 rocne dievca si má pomoct s vlasmi?? :)

simka111

neviem či sa daju kúpiť aj v lekárni, ale ide o propolisove tabletky Foreverliving, majú veľmi vela iných dobrých vlastnosti(imunita, hrdlo, pleť.....)

Catali_na

ja som dosť olutovala moje strihanie vlasov spred 2 rokov. šla som kaderníčke s tým, že iba končeky dole a ona ma ostrihala na podkovu !! :( fuj vyzerala som strašne. ale sú to už 2 roky. vlasy som vtedy mala najkratšie v zadu po uši a najdlhšie v predu nad plecia. PROSTE príšera..vlasy mám odvtedy 2x farbené (aj to ľutujem) no a teraz mám vlasykus pod lopatky. Som s nimi spokojná, ale chcela by som viac. čitala som tu, že jednu tu zaujíma PANTHENOL. brala som ho, nejako výrazne mi nepomohol, iba ak sa mi nemastili vlasy. ale ked ho vysadíš a začneš zase brať, už nezaberie.. no a dixi vodu som používala a chcem začať zase. Používam výživné masky, beriem tabletky donna hair, pravielne používam žihľavový výluh, natieram končeky olivovým olejom, som šetrná k nim- snažím sa :D snáď ich raz budem mať po pás :P

rybicka

Mna tato tematika zaujala ked som olutovala svoje rozhodnutie vyrazne skratit dlzku mojich vlasov.Nemyslim si, ze nejake vodicky mozu vyrazne zvysit rast vlasov. Skor ma zaujal navrh uzivat multi vitaminy pre tehotne zeny ( to som sa docitala na nejakom anglickom webe na zrychlenie rastu vlasov), aj ked tehotna nie som a ani neplanujem byt. Tak som to v zufalstve vyskusala. Myslim, ze na tom nieco je. Nielenze mi pomerne rychlo narastli, ale pri poslednom strihani mi kadernicka povedala, ze mam vlasov na dve hlavy.