Rychlejsi rast vlasov

Petrana

Ahoj, ja som mala ten istý problém a jedna mi odporučila REGHAAR sú to vyrobky šampón, vodička, tabletky všetko na rasť vlasov. Najlepší učinok ak to používaš všetko. Vlasy mi po týchto prípravkoch zhustli a narastlí a bol viditeľní aj rozdiel. Odporúčam :)

uplakana221

denne vypi malú čajovú lyžičku olivového oleja, je to dobré aj na črevá, žalúdok, prečisťuje :)) a potom orechy (vlašské orechy, mandle, lieskovce,..), sušené ovocie (nie kupované, tam pridávajú kadejaké všelijaké veci a nakoniec ješ viacej chémie ako ovocia) ... toto fakt pomáha, navyše je to chutné, teda až na ten olej, ale to nie je až tak zle, rychlo to do seba hodis a zapijes cistou vodou, nie moc studenou lebo začne drazdit hrdlo... drzim prsty ;)

SenduliatkoP

Ahojte, vidím tu samé šampony a cibule, fúha mne raz kaderníčka odporučila tabletky- sú to vlastne vitamíny- zinkosel, je to na nechty, pleť a na vlasy, berie sa každý deň 1 tabletka, beriem to skoro rok (3.mesiace, mesiac pauza, zas 3. mesiace) a vlasy su krajšie, rastú dosť rýchlo, mala som vzadu vyholenu polku hlavy (pubertálny ošial) :-D do roka mi narástlo 25cm vláskov :) nechty mám pevnejšie, pleť bez vyrážok nie je mastná nič.. zinok a selen.. je to naozaj skvelé, odporučam.. :) už keď nie kvôli vlasom (+ budu hustejšie) ale kvôli doplneniu vitamínov.. :)

Misska

Ja si myslím,že vlasy rastú od pokožky hlavy a nie od toho,kde a či sa zastrihávajú...Najdôležitejšie je,aby bola pokožka hlavy zdravá a teda aj vlasová cibuľka...Niektoré šapmóny,ktoré reklamujú na vlasy iba zbytočne zaťažujú...Najlepšie je umývať si vlasy šapmónmi,ktoré obsahujú prírodné výťažky...Čo sa týka vitamínom na vlasy najlepšie pomáha A,B,E...A ešte niečo dôležité...nežehliť,nkulmovaťb a žiadne ombre hair(tam sa zosvetľujú konce a končeky vlasov sú najtenšie a preto sa lámu).

vikiZ

Mne zihlava iba prida lesk do vlasov. Asi rok dozadu ked som chcela napravit pokazeny strih a co najrychlejsie narast vlasy, tak mikadernicka odporucila sampon Revita ze obsahuje aj latky na rychlejsi rast. Vlasy mi rastli tak o tretinu rychlejsie ako normalne takze ja by som sla touto cestou.

vilaamalka

inak, ak mate vlasy este aj sedive, pomahaju ANTI ŠEDINY Positiv' Hair. tie su tiez s roznymi vitaminmi a okrem vyzivy aj zafarbia... o taky tyzden vidno prve vysledky...

vilaamalka

na podporu rastu vlasov sa mi osvedcil bio olejovy komplex z eshopu natureal, zmes vitaminov..bohovsky vonia.... alebo si do vlasov pred umytim vtriem makadamiovy olej... a uz nie su take suche a zda sa mi ze aj kvalitou sa zlepsili...

misinka422

ajojte.... no aj ja som mala taky problem ze som mala znicene vlasy uplne vysusene ... no koniec a to len kvoli tomu ze som chcela ist z ciernej na blond.... nakoniec aj som to dosiahla ale som si musela vlasy ostrihat ... boli strasne suche a nerastli ... odstrihla som dakych 25cm a zacala som pouzivat vsetko mozne .... a tie tabletky biohar nepouzivajte.... ja som z toho mala zaludok hore nohami... stale som vracala ... tak som to vylucila...a kupila som si sampon pre deti....Bupi... taky modry a je tam obrazok žaby.... a poviem vam su zdravsie a hlavne rastu... tak skuste... pokuste sa nenicit vlasy ... fenovanim ..zehlickami atd :)

Zaran

Ja prechádzam znovu k Revalidu,už asi pol roka registrujem rovnakú dlžku a kvalita je tiež dosť mizerná,Revalid mi pomohol už predtým tak verím že aj teraz.