Rychlejsi rast vlasov

User_37597

Claudia6
hej a pred tym ti rastli pomali? :D
a este mi prezrad ako vies ze pred tym rastli pomalsie ako teraz?merala si si ich? :D jaj dievky :D

Claudia6

Dzuliet,24.a25.9.bude mesiac vznamení Lev,daj si potom podstrihnúť končeky.Ja sa dávam už dlho strihať podľa lunárneho kalendára a vlasy mi rastú rýchlo.

Dzuliet

Ahojte.Ja som mala krásne dlhe vlasy poniže zadok.Bola som u kaderníčky a chcela som sa podstrihnut len 5 cm.Odstrihla mi asi 30cm a ešte k tomu su do Véčka.Predtým mi vlasy rastli velmi rýchlo.A teraz som zufala,lebo odvtedy mi vlasy podrastli velmi malo a to je tomu asi tri roky.Poradte mi niečo,prosim.Skusala som všeličo a zatial nič.Ale aspon som sa poucila.Už mi striha končeky mamina.:-)

kvakina

ahojte chcem sa spýtať tých čo užívali panthenol kedy začali vidieť výsledky na vlasoch že boli lepšie. Ďakujem vo pred za odpoveď

Maja20

Ahojte:-)
Mne na vlasy pomáha brezová voda Dixi - čudovala som sa, ale skutočne rýchlo vidno výsledok. Pri umývaní vlasov používam šampón - či už Dove, Elseve, potom vynikajúcu masku od Amway Cosmetics - Repair mask, stála 15 Eur, ale neľutujem, končeky si nezastrihávam už skoro rok! a keďže mám dhlšie vlasy, používam aj kondiciónery. Osobne neriešim značky šampónov či kondicionérov, ale odporúčam priplatiť si kvalitnejšie. Svoje vlasy mám vlnité, a prekáža mi to, pre to si ich trikrát týždenne žehlím. A vlasy si umývam tiež trikrát za týžden, častým umývaním si vlasy neoddýchnu - kedže sa potom fénujú - čo vlasy ničí, príp.lakujú...A súhlasím s názorom, že rast vlasov je tiež vec genetiky.

Ewka12

ja ma problemy s vlasmi stale,mastia sa rychlo,svrbi ma pokozka hlavy,pomaly mi rastu,este mam aj seboreu,vyskusala som vsetko ale zatial nic nepomohlo,ale asi tie prirodne sampony a lopuchova voda su najlepsie,teraz uzivam reghar tabletky a myslim ze pomahaju

akinom007

Mne pomohol sampon od Dr.Muller-Panthenol na mastne vlasy- vzdy po umyti codicka zihlavova dixi a Zinkosel dlhodobejsie

simka111

ja pouzivam žihlavovy dixi a som tiez spokojna, vlasy mi narastli..brezovy som neskusala myslim ze asi bude lepsi...a chcela by som vyskusat aj tie ampulky do vlasov od dixi..