Rychlejsi rast vlasov

fee258

ja som si kúpila brezový šampón dixi a vodu luna, uvidím či to pomôže. ale ked nie aj tak je dixi jeden z najlepších šampónov. vlasy som si davala strihať koncom mája tak dopostupna a ofinu tak nabok a tiež som ju mala tak dopostupna, takže sa mi nedala nejako vypnúť a doteraz mi ofina narástla ani nie pod oci. takze som zvedava ci mi to pomoze aspon trocha aby mi rastli vlasy rychlejsie tak 0,5cm za mesiac. máte s touto kombinaciou nejake skusenosti?

simka111

Ja by som tiez chcela zrychlist rast vlasov..lebo mi rastu velmi pomaly..ale dala som si predsavzatie ze od septembra si budem pestovat vlasy aby mi do dalsieho leta pekne vyrastli...TAKZE:
-prhlavovy a lopuchovy vyvar
-voda dixi
-masirovanie pokozky hlavy
-a hlavne dobre zaobchadzanie s vlasami :D :D
a este nasla som na nete bylinkovy sampon a tonikum na rast vlasov-Nutrifit bio obsahuje az 9 bylin :D :D ale neviemm ci je to dobre,ak by s tim mal niekto skusenosti sem s tim :D

sonasona

Niekde som citala ze tabletky biosil plus (obsahuju biotin a zinok a stoja asi 3 eura) a vodicka capillan (ktoru trba vmasirovat do pokozky hlavy tiez asi 3 eura). mam oba ale este to neni ani mesiac takze neviem urcite, ale kazdopadne pomoze ked si pri umyvani vlasov pomasirujes pokozku hlavy aby sa prekrvila.