"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

žaluď

watermalon:

- Prezrad co jes. Pestrá strava, k tomu ovocie a zelenina, to má rád každý.
- Využiteľnosť bielkovín z vareného mäsa je vždy vyššia ako z nejakej zeleniny.

watermelon

ja naozaj nechapem ako sa niekto moze zameriavat na jednu latku, ved ani keby si co jedol jedna latka ta nespasi. spravna vyziva je o surhne vsetkych moznych objavenych a neobjavenych latkach, zameriavat sa na jednu z nich je uplne scestne, uz sa vazne nemienim bavit o nejakom lyzine.

watermelon

aj to najvonavsie hovno zacne raz asi smrdiet, mam pocit ze kravin nie je prave najcistejsim prostredim...az na to ze niekomu hnije uz v tele...

nepotrebujem byt v hrobe vonava, len sa chcem dozit vysokeho veku a byt zdrava, nechodit po doktoroch a nemusiet brat kvanta liekov, ved sa pozri na starych ludi, co vsetko musia brat len aby este co to vydrzali.

žaluď

watermelon:

- Prečo myslíš že to grcanie bolo z jedla? Ani doktor nevie diagnostikovať choroby na diaľku. Čo o tých ženách ešte vieš?
- Zemiaky majú dobré zloženie aminokyslín, ale majú málo bielkovín. Sú samá voda. Musela by si zjesť 10-ky kg zemiakov aby si nahradila kúsok mäsa.
- Hovoril som o prebytku lyzínu v rybách. Ak budeš jesť ryby a v ten istý deň aj strukoviny, prebytok lyzínu z rýb sa využije aj pri bielkovinách zo strukovín. Pestré jedlo je vždy lepšie.
- Vajcia sú dobrý zdroj živín, žĺtko je dobré jesť surové, napríklad vajce uvarené na mäkko.

Well

watermelon........co tym chces povedat,ze pojdeme do hrobu vonavi a rozlozime sa na delikatesu ak budeme jest nejakym inym sposobom???
Bola si niekedy v kravine a citila prd kravsky??? A co zere krava.....opice???

watermelon

zalud ty citaj riadne!!!! ja som nepisala ze jem iba ovocie. presne som napisala co jem a jem vsetkeho dost, v spravnych pomeroch, ktore ty ani netusis. pre mna za mna si jedz lyzin ked ho tak potrebujes aj tie tzv. plnohodnotne denaturovane bielkoviny co len chces, ale kaz mi o zdravi az ked budes ozaj zdravy a nebudes maj jeden jedinkavy zdravotny problem.

rena23

Esencialne aminokyseliny: izoleucin, leucin, lyzin, methionin, fenylalanin, threonin, trypofan, valin, histidin, arginin - vytvaraju ich LEN RASTLINY, pretoze len tie su schopne vyuzit dusik obsiahnuty v atmosfere alebo pode, ktory je zakladnou stavebnou jednotkou aminokyselin.

pravidla

well, zalud, a nepyta si vase telo aj cigarety, biely cukor? Telo si obcas pyta aj veci ktore su pre neho skodlive, ale naucili ste ho na to.

watermelon

well tvoje telo uz davno nie je v suhre s prirodou a nema ziadnu intuiciu. o intuicii tela mozu hovorit ludia nezaneseni toxinmi.
pozri mas hlieny, sople? smrdia ti prdy alebo hovna? nikdy ta neboli nic? ani hlava? mas vsetky vlasy, nerobbi sa ti ziadna plesinka ani na bokoch? ak naozaj nemas ziaden ziaden zdrav. problem, ani zapchu ani hnacky vazne nic, tak potom mi rozpravaj o zdravi. lebo v dnesnej dobe sa sople beru ako normalne ale nie su, su to hlieny a nemaju co v tele hladat. takisto zdrava stolica nesmrdi a ani zdravy prd.