"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

žaluď

pravidla: Nemám rád keď ma niekto straší.

watermelon: Podľa toho čo píšeš v iných diskusiách asi máš zdravotné problémy. Pripadá mi ako keby si naháňala duchov.

žaluď

watermelon:

Nemôžem za to že máš zdravotné problémy. Pre mňa a väčšinu ľudí je mäso a cukor výborné jedlo. Som zdravý, čo dodať... Skôr si myslím že od dobroty nevieš čo so sebou.

watermelon

dakujem doubledog, usetril si mi hladanie!

este k tym polysacharidom: ovocie ma dostatok vlakniny a vody na to, aby cukry vstupovali do krvi a potom do buniek v tej spravnej rychlosti, cize nie tak rychlo ako sa mylne hovori. Ovocie ma za nasledok ovela stabilnejsi narast cukru v krvi ako komplexne sacharidy v obili. treba si nieco nastudovat aj o glykemickom indexe a glycemic load (glykemickom zatazeni? su to dve rozdielne veci a potvrdzuju moje argumenty, vypisovat to tu nejdem. tot vsetko odo mna.

pre miru: pokusim sa to niekedy prelozit, vazne, ale teraz idem na 2 tyzdne prec,tak neviem neviem, ale ak chces, daj na seba kontakt, aby som tu tuto diskusiu nemusela potom hladat.

inac aj mna to tu uz nebavi, ak niekto tvrdi ze cukor a maso su zdrave, nema to tu vyznam, zalud skus si precitat nejake studie o skodlivosti cukru - ako priam meni psychicke spravanie ludi, je toho vazne vela napisaneho a az potom pis, boze nemozem z toho, ze cukor je zdravy, no vau...
tak sa majte vsetci krasne.

doubledog

watermelon, bonobo je jeden poddruh simpanzov (ten druhy je simpanz ucenlivy), vyznacujuci sa velmi specifickou vlastnostou - miluje sex a velmi casto ho praktikuje :)

to by naznacovalo, ze asi bude naozaj velmi blizkym pribuznym cloveka :)

žaluď

pravidla: Coca-cola obsahuje kofeín a tuším kyselinu fosforečnú. To je škodlivé, nie cukor. Radšej kupujem nápoje sladené skutočným cukrom, nie umelými sladidlami.

mira: Je fajn že ti diéta pomáha. Mne je zas dobre po rezni s hranolkami a tatarskou omackou.

- mira

Stravujem sa zdravo už 15 rokov a cítim sa oveľa lepšie ako do svojej 30-tky, kedy som trpela mnohými chorobami.

žaluď

Cukor nesposobuje zapaly. Možno živý baktérie ktoré telo potrebuje. Ale tie baktérie sa namnožia aj tak. Ak niekomu pomaha diéta, tak je to jeho špeciálny prípad, a nemusí to vnucovať iným. Dôvody chorôb sú zložitejšie. Každá srandovná diéta trvá mesiac, potom to človeka prestane baviť. :-)