Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
--- pre (malucky)
Na tej stranke -odkaz odstránený- sa pise aj to, ze nie je potrebne cvicenie.. Tak toto uz je somarina. Aj ked by nebolo potrebne, nema co nejaka firma neodporucovat cvicit a uvadzat to ako vyhodu... Treba sa najprv zacat HYBAT... Bez pohybu sa v tele v roznych castiach hromadia latky, ktore treba vycistit a vylucit.. treba pohyb, tekutiny, cerstve ovocie-zelenina, ...
ale drzim palce
Dodržuj : 7,00 - 10Dg ovocie, al, 100% džús, 9,00 - 2 varené vajcia, 11,00 - 10Dg mäso, 13,00 - 10 Dg syr, tvaroh, biely jogurt, 15,00 - 10Dg zeleniny, 17,00 - 10 Dg zeleniny. Pi veľa nesladených tekutín. Po prvom dni sa Ti stiahne žalúdok a bude sa to dodržiavať ľahšie a ľahšie. Za týždeň 4-6 kg dole. Ozvi sa, či sa Ti to podarilo
caute,mam 15 rokov meriam 161cm a vazim 56,5kg!!!som tucna..coraz viac to pocitujem stale v skole,v meste,v spolocnosti,pri pohlade do zrkadla,nemozem viest plnohodnotny zivot a nemam kvoli tomu vobec sebavedomie prosim poradte mi ako naozaj ucinne ale hlavne RYCHLO schudnut!!!!!!!
Prečítajte si články o chudnutí na -odkaz odstránený- , nájdete tam dobré rady o tom, ako to funguje. Rýchlo schudnúť sa nedá, pokiaľ nechceš, aby sa váha počase vrátila späť. Tak isto hladovky sú nezmysel, len ti to nabúra metabolizmus a telo si začne robiť ešte väčšie zásoby. To čo priberáš celé mesiace alebo aj roky, nemôžeš predsa zhodiť za týždeň.
Pre me:
mysli sa 1/10 cajovej lyzicky kayenskeho korenia, nie caj !!!
Pre ostatnych: naozaj to funguje!!!
Takých by bolo aspon státisíííííííííííce