Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepčné náplaste EVRA

yoyka

ahojte, mam problem poprosila by som niekoho, kto sa do toho vyzna o odpoved. zacala som brat naplaste evra prvy den menstruacneho krvacania, ale spinenie mi pokracuje uz 10. den. cim to moze byt sposobene? naplast sa mi neodlepila, vsetko je podla navodu. ked som brala antikoncepciu pred tym, nemala som ziadne problemy.

pepuska

chcem sa spýtať, odlepila som si náplasť v pondelok. Je štvrtok a ešte som to nedostala. Ako je to možné?

wicky

ahoj,chcem sa spýtať,že keď som vysadila náplaste,tak koľko mi môže meškať menštruácia..??ďakujem za odpoveď,strašne sa bojím,nikdy mi nemeškali...

danielita

Ahojte ja pouzivam Evru asi 5 mesiacov a som s nou maximalne spokojna.Trochu som mala zo zaciatku obavy lebo sa mi trosicku po okrajoch odlepovala ale aj tak je to chvalabohu ucinne.Takze ja Evru mozem len vrelo doporucovat.

pistacka

Ahojte, Evru som si lepila 2 mesiace, prvy mesiac v pohode aj v mori som sa kupala uplne bez problemov, ani raz sa neodlepila, ale druhy mesiac sa u mna ukazala alergia na tuto naplast a nemohla som ju mat nalepenu ani 24 hodin na jednom mieste, strasne to svrbelo, tak som presla na tabletky, ale inak to bolo pohodlne. A kedze som si najprv kupila trojmesacne balenie, lebo vyslo menej ako mesacne jedno mi ostalo, nechcete preto niektora kupit naplaste na jeden mesiac za 250Sk. Ak ano napiste na pistaciaa@azet.sk a dohodneme sa akou formou sprostredkujeme transakciu ;). Zatial ahojte.

veronika

a este som zabudla dodat,ze som mala vzdy velke bolesti pri menstruacii,EVRA mi zo zaciatku pomohla a nejak si telo na naplaste po roku zvyklo a bolesti sa vratili-takze aj preto prechadzam na tabletky

veronika

Ahojte! EVRU pouzivam rok a ziadne negativne skusenosti nemam (ziadne priberanie),ale aj napriek tomu som sa rozodla prejst radsej na tabletky,kedze naplast je dost vidiet,sem tam sa odlepuje a najma,co je asi pre ostatne nepochopene,ale dost casto si ju zabudam menit,po tyzdni aj zabudnem,ze ju mam-ja viem,pripomienka by pomohla :),co uz...pekny den!

potworka

Caute,ja som z nej pribrala za 3mesiace 10-12kg(mala som stale chut na jedlo ale ked sa clovek ovlada tak to vydrzi) a preto s nou koncim,aj ked to bude len na isty cas.Teraz mi gynekolog predpisal YASMINELLE,ze z tej sa nepribera.Tak som zvedava...ale ine problemy som s nou nemala,len ked som zistila kolko som nabrala na vahe,bola som strasne nervozna a na kazdeho som bola hnusna...ale hovorim ze asi z toho,ze ma stvalo,ze som pribrala...Evra je v pohode