takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
jeziis to je rozkošné :)))
jajka, kerku mám na pleci a mená mojich detí :)
aleboo...take tie smutne psie oči?
:DDD Ste dobri. Ale skor sa mi zda, ze ma blizsie k tomu jelenovi. Tiger nema take velke oci :)))
Ja mam doma na pohlad muza s ktoreho ide respekt,hola hlava,je ho trochu viacej,hruba zlata retaz na krku,tetovanie cez celu ruku.....ale srdiecko ma to najlepsie ake som do teraz spoznala. Vela ludi ho odsudzuje za to ako vyzera,moji rodicia si myslia ze je vagabund a ze sa pred nimi len pretvaruje,ale on je v skutocnosti taky dobracisko. Ma aj vela kamaratov,ktory tiez tak posobia a inac su to fajn muzi. Podla mna zdanie casto klame a ticha voda brehy myje.
či ako tiger ktory vidi chutnu korisť? :)
:DDD Nadrzaneho jelena som este nevidela, ale daj obrazok, ak mas, mozno to bude ono. :) K tomu usmevu, ak je okolo nas viac znamych ludi, vtedy sa poritom neusmieva, ale ak su tam len cudzi alebo sa stretneme sami, vtedy sa usmieva. Ten jeho vyzor, okrem oci, vsak vyzera, akoby prave prisiel z basy, hoci, pokial viem, v base nebol.
Hormóny, spoločenský vývoj .. som rád, že nie som žena, pretože v tomto ste ženy vo väčšine masochistky :)
milli11:
snad nieco ako vytrestene oci nadrzaneho jelena, ked vidi lan ? :)
S tymi potetovanymi zenami som mala na mysli skor tie viac potetovane, nie tie, co maju mozno jedno male tetovanie alebo mozno jeden maly nenapadny piercing. On, ked na mna pozera, vyzera, akoby sa mu rozsirili oci, teda ich mal viac otvorene ako bezne, v ktorych je aj akoby dojatie aj radost a popritom sa len jemne usmieva a niekedy sa ani neusmieva, keby som niekedy nasla taky obrazok, takych oci, tak vam ho poslem, tazko sa to opisuje slovami.