Aky volne predajny liek na mykozu?

Príspevok v téme: Aky volne predajny liek na mykozu?
sun444

Zrejme mam kvasinkove ochorenie/mykozu. mam svrbenie v okoli posvy a slaby biely vytok, ktory je len velmi jemne hrudkovity. pocula som o lieku Candibene aj Canesten. Chcela som sa spytat, ktory sa v lekarni predava aj bez lekarskeho predpisu, ci su lepsie tablety alebo krem a aky je postup liecby.Pripadne cena jedneho aj druheho lieku.este by som chcela dodat ze navsteva lekara momentalne nieje mozna preto som sa chcela spytat len na pristupne lieky v lekarni ktore by to najlepsie vyriesili. dakujem velmi pekne za skoru odpoved

erikuska

ewelyn presne ako si napisala, prevencia je nesmierne dolezita a enzymy nastastie dokazu prevenciu zabezpecit. Avsak osobne som sa zamerala na enzymy v podobe liekov. Pretoze dalsia dolezita vec je, ze lieky su urcene primarne na liecbu ;)

ewelyn

Bohužiaľ mám taký istý problém s pálením a svrbením.Už som zúfalá vyskúšala som už asi všetko proti mykoze.Ale problém nestačí riešiť iba v akutnom stave,ale myslieť aj na prevenciu.Ja som začala liečbu enzýmami .Povedala mi o tom doktorka tak som si ten liek kúpila v lekárni volá sa to Enzymax a čuduj sa svete zabralo mi to a ešte sa mi to nevrátilo a to je úľava konečne už 3 mesiace netrpím.

erikuska

netkill toto je podobne ako co som pisala Black Lady neriesi to problem ako taky a uz vobec to do buducna nijako nevia zabranit tomu aby sa taketo problemy s mykozou opakovali. Treba mysliet aj na prevenciu do buducna nie len na potlacenie teraz nejakych problemov, ktore vychadzaju na povrch ;)

erikuska

Black Lady lenze to co ty odporucas neriesi problem ako taky tiez som si myslela ze mi vselijake take produkty pomozu sa z mykozy dostat, ale nepomohli, nakoniec som si musela normalne nasadit liecbu enzymami, zacala som pomaly pred rokom brat wobenzym a mykoza postupne ustupovala a dnes uz nemam nejaky problem ani so svrbenim ani s palenim, podstatne je si uvedomit preco mykoza vznika ;)

Black-lady

Ja som pouzivala v takom pripade Idelyn.. Nakolko som s tym doposial nemala problem, az v septembri a nemohla som ani spat kvoli paleniu a svrbeniu a nakolko vtedy mal moj gyn dovolenku a inde som ist nechcela, tak som googlila a Idelyn mi tak ulavil od vsetkeho, ze som bola prekvapena. Co to som si aj nastudovala o tom, ale co je mojim problemom poslednych mesiacov je strava a tak tymto problemom som trpela opat. A co mi pomohlo, bol kokosovy olej. Rano jedna cajova lyzicka nalacno a potierat si vaginu nim a raz do dna si namocit tampon do kokos. Oleja a na hodinu si ho vlozit. Kedze ma protiplesnove ucinky. Okrem toho cesnak kazdy den salku kysleho mlieka.. Acidko, kefir.. A vyhodila som cukry. Takze uz ziadne lieky, doktori predpisu lieky co este viac cloveka odrovnaju a pritom staci vsetko na prirodnej baze.

Marika78

Mne velmi pomohol wobenzym.mala som problem s mykozami, ktore sa casto opakovali. Kamaratka mi odporucila wobac a odvtedy uz nemam problem

hedviga1884

po pravde by mi asi nikdy nebolo napadlo ze mykoza moze mat nejaky suvis s imunitou. A teraz ked citam co ste mi napisali tak mi to pride celkom logicke. Take ako akcia-reakcia.. imunitu musim riesit s lekarom?

jarica21

Čaute - hedviga1884 telo pokiaľ má dobre vybudovanú imunitu tak sa vie brániť. Nemala by si ani mykózu ani by si nebývala chorá, keby imunita je v poriadku. Ono to má veľký súvis aj keď si to často neuvedomujeme...
-Krista lacnejší a silnejší. Tak tieto slová k sebe ani nejdú. Lacnejšie verzie enzýmov sú, o tom potom, lenže mnohí si neuvedomujú, že enzýmy musia byť spracované tak aby neboli príliš stlačené, pretože tak sa ich účinok naruší. Ale to zrejme nevieš a placebo efekt u teba zrejme dobre funguje :)))