Ach boze

Príspevok v téme: Ach boze
gordura

Ahojte,
ja sa len chcem vyrozpravat,lebo ma uz ide zo mna porazit:(

8 mesiacov som trpela bulimiou,ale dala som tomu stop a teraz sa snazim chudnut ,,zdravo''...
na ranajky pijem tento shake:www.therapist-leeds.com

na obed si davam vacsinou melon,alebo jogurt s najnizzsimi kaloriami akymi som nasla,alebo jablko

a vecera opat shake... samozrejme ze som hladna medzi dnami,ale viem to vydrzat,len sa nesmiem priblizit k jedlu...a niekedy si jedlo zamienam za cigarety:( strasne chcem schudnut ako niekedy ked som mala 50kg:( a denne cvicim brusaky a take ine cviky este...mne uz tak sibe,ze ja nechodim v noci spat,ale cvicim:( vcera do pol 4 ranna:( a potom ma ta unava zmohla:( nenavidim sa najviac na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

gordura

ana_bella: ja som sa tiez vratila pred mesiacom z usa a to preto som tak pribrala!!! nenavidim cele usa za to,co mi urobilo:( akurat som sa vratila z hajzlu,nezvracala som uz dlho a teraz ma to chytilo... dakujem vsetkym za rady,ale je to tazke...mam vysku 176 cm a vahu teraz 65!!! to som uz schudla... ale ked si pozeram moje stare fotky,kde som mala 50 alebo 49 kg,tak je to ine:( tie boky nechutne....a zadok... a vsetko proste...:( som byvala modelka,tak to vam povie asi dost,ze sa citim velmi zle vo svojom tele...

MJ250

Hlavne si zozen kopu ovocia a zeleniny. Rano jedz ovocie a poobede zeleninu a daj si tolko aby si nebola hladna. Ak meso tak rybinu. Problem s telom je ze ked mu nedavas dost jedla tak sa uskromnuje a nielen ze nespaluje ale ked zacnes jest tak priberas rychlejsie lebo telo je zvyknute inak hospodarit a to je ten jojo efekt o ktorom sa dnes tolko rozprava. ked budes jest zeleninu a ovocie a maso obmedzis na ryby ktore pomahaju regulovat pomer medzi svalmy a tukom ktore ti doda dost zivin ale nie tolko kalorii tak pojdes pekne postupne dole a este sa budes citit dobre. Dalsia vec ja ze nedostatkom spanku vsetko este zhorsujes a ked takto budes pokracovat tak vycerpas rezervy ktore telo ma a potom sa necuduj ak zacnes odpadavat. Makaj s rozumom:)...vela stastia

anna555

ana-bella hej hej,stehná a zadok robia svoje,cvičením sa to dá vyriešiť,ale s nejedením to netreba preháňať,držím palčeky všetkým ktoré sú nespokojné,ani ja som neni dokonalá ale s 55kg som spokojná,aj bruško vytŕča trochu hlavne ked sa poriadne najem ale mne sa to páči apripadá mi to zlaté )))

ana_bella

Anna viem ze to myslis dobre, vies mne je uz naozaj tazko ked vidim moje chude kamaratky napchavat sa sladkostami a fastfoodovym jedlom a vobec nepriberu. Ja mam oboch rodicov s nadvahou, a vzdy som bola skor typ beyonce alebo kim kardashian ako twiggy. Proste boky, prsia a ide mi to na nervy. Chce zit normalne, ale viem ze ja noralne jest neviem. Lebo jeden kusok cokolady sa vzdy zvrhne na celu a potom skoncim s hlavou v zachode alebo ''sprchovani'' s megahlasnou hudbou aby nic nebolo pocut.. uz si nechcem kupovat velke cisla nohavic lebo mam hrube stehna a bat sa obliect si suknu, nemoct si obliect sortky. Ale neviem co mam robit, som v tom zamotana a teraz som este aj vo svojej najtucnejsej faze:( zas som zlyhala a nie som sama doma takze idem pekne do kupelkyy :(

anna555

ana-bella s tým metabolizmom máš pravdu,jem aj ked niesom hladná,ale ja som len napísala aby jedli v menších porciách,telo potrebuje z niečoho žiť :o))

ana_bella

ahoj gordura, myslela som si ze so to pisala ja. Tiez sa totizto cele prazdniny musim ucit, preco sa ucis ty? A uz 3 roky trpim buliiou, vzdy som si davala pozor na vahu, s anorexiou som schudla 16 kg ale minuly rok som odisla (USA) a strasne pribrala. Nici ma to, zas chcem byt chuda ako predtyy. A prepacte ale reci typu male porcie nam naozaj nepomozu. Mozno to funguje pre niekoho ako ty anka, ked mas dobry metabolizmus a mozes sa prejedat, ale nie vsetci maju take stastie-ja priberiem pomaly aj z vody ...

tak

Mila priatelka

Ty sa potrebujes dat do rovnovahy, ale nie som si ista, ci to chces, ... neviem, nie je mi jasne, kedy spis, kedy sa mas rada, kedy nieco dobre, co Ti chuti naozaj zjes,... mam v tom chaos, a Ty, Tebe je to jasne, napis zaujima ma Tvoj nazor, ...