Ach boze

Príspevok v téme: Ach boze
gordura

Ahojte,
ja sa len chcem vyrozpravat,lebo ma uz ide zo mna porazit:(

8 mesiacov som trpela bulimiou,ale dala som tomu stop a teraz sa snazim chudnut ,,zdravo''...
na ranajky pijem tento shake:www.therapist-leeds.com

na obed si davam vacsinou melon,alebo jogurt s najnizzsimi kaloriami akymi som nasla,alebo jablko

a vecera opat shake... samozrejme ze som hladna medzi dnami,ale viem to vydrzat,len sa nesmiem priblizit k jedlu...a niekedy si jedlo zamienam za cigarety:( strasne chcem schudnut ako niekedy ked som mala 50kg:( a denne cvicim brusaky a take ine cviky este...mne uz tak sibe,ze ja nechodim v noci spat,ale cvicim:( vcera do pol 4 ranna:( a potom ma ta unava zmohla:( nenavidim sa najviac na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

gordura

vies,ono je to na mna aj vela,ja som to najprv nechcela,ale povedala som si,ze tak dam si nieco normalne...lebo som chcela pit len vodu na veceru.... a teda mam hrozne vycitky teraz.ako keby som zjedla tonu kolacov,tak mi to pripada...

jajka001_

gordura to je uplne v pohode. a staci ti to,nie si hladna? mne sa to zda dost malo ale ty si ked si zvyknuta nejest, asi ti to staci.

gordura

no takze na veceru som sa prekonala a povedala si,ze si ju dam... som bola cvicit ,tak som trocha i vyhladla. Na veceru som mala salat z cesrtvych paradajok,zeleneho hlavkoveho salatu a na spestrenie som si dala do toho krabie tycinky nakrajane na male kusky.... a pohar vody... ale zase mam strasne vycitky z toho... mohlo to ale ako vecera byt? a ziadne dressingy a neviem co...to ja nejem,len cisty salat to bol... chcem ist este behat,ale asi pojdem az zajtra rano. dakujem za odpoved

zuzka1911

Gordura, netráp sa tak strašne ... A nestresuj z NIČOHO !!!
Sprav si aj Ty taký experiment ako ja. Papaj pekne, malé porcie, všetko čo sa doma uvarí, veľa zeleniny, ovocia ... Ovocie doobeda, zeleninu hocikedy ... To, na čo máš chuť, ale neprejedať sa. Plus pohyb a máš vyhraté :)

zuzka1911

hej, hej, je to tak ...

Ja keď som anorektičila, jedla som len mandarínku denne alebo niečo podobné. Ale teraz som urobila dva týždne experiment, že som jedla normálne, každý deň normálne jedlo aspoň raz, popri tom veeeeeeľa ovocia a zeleniny, sladké som nejedla, lebo to ja moc nemusím, ale neviem si odoprieť pecivo :) predvčerom som mala celú pizzu o 9tej večer, dnes som sa odvážila a nepribrala som ani gram

usiko

.....takze anorexiu mas, ako sa jej zbavit? este si treba uvedomit, ze chuda postava nie je cesta k laske a stastiu......to ta nespasi.......ja som na to prisla a paradoxom je, ze teraz nemam vobec problem si vahu udrzat, /163 cm/48-49 kg/, /dobre, teraz som tehula, ale pred tehu myslim:-))/a pritom papam jogurty zasadne smotanove, kyslu smotanu casto, cele polkilove acidko a podobne....aj coko, aj zmrzlinu...len zasada je to, ze dalsie jedlo si dam az vtedy, ked mi to prve jedlo ztravi, takze mam prazdny zaludok...a nikdy nejem do prasknutia.....a mas to.....

zuzka1911

NIE, NEZJEDLA SI NIČ, DAJ SI NORMÁLNU VEČERU ASPOŇ A NECHOĎ GRCAŤ

alebo aspoň nejakú kuraciu polievku , dačo teplé do seba daj ... ja budem mať dnes tiež zeleninovú polievku a som teraz v práci a nervózna, lebo som už hladná a teším sa na jedlo :)

usiko

uz mas anorexiu, takze si zase niekde v tom....ja neviem, pamatam si casy, ked ja som anorexovala a je to to iste, len tie najmenejkaloricke jogurty /co na tom, ze su hnusne/ a vsetko len cerstve ovocie a zelenina a take veci.......ani neviem, ako som sa roho zbavila, .....viem, zcala spm do jedalnicka pridavat horku cokoladu, taku 70 percentnu.....denne tak 2 kocky...a prisla som na to, ze nic sa s vahou nedeje....a tak som si uvedomila, ze aj ked zjem na veceru, ci obed nieco normalne /v ramci delenej stravy a bezmasitej stravy/, tak ma to nezabije...a nezabilo....a tak som sa naucila papat normalne, jem vela ovocia a zeleniny, jedno varene jedlo denne /obvukle vecer/, vela pijem /2-3 litre vody/ a ked mam chut na coko, tak si dam jeden pasik, alebo si dam 3 kopceky zmrzky a tak....

gordura

a myslis ze som toho zjedla vela?
viem,pytam sa ako krava,prepac:( len mne uz zacina sibat,nechapem zo seba:( je mi to uz aj trapne...