ahoj gordura,
nevadi, stalo sa, uz to spat nevratis, bola si to dat von... stane sa to este velakrat, no dolezite je chciet prestat a chciet sa vyliecit. nie chciet schudnut, chciet zvitazit a byt zdrava. a pokial budes mat tuto vidinu a kazdy vecer zaspavat s tym pocitom, ze uz dost a rano sa zobudzat s tym, ze dnes bude dobre, raz sa ti to urcite podari. len nemozes len necinne cakat, ze sa stane zazrak, treba pre to aj nieco zacat robit. hlavne sa prijat taka aka si a zacat sa mat rada, prijat svoje telo postupne a nehladat na sebe len tie negativa. si pisala, ze si robila modeling... takze urcite si nadherna. a ze si trosku pribrala nie je koniec sveta. mohla si pred tym jedavat cokolady, vsetko na co si mala chut... preco ? lebo si nad tym tolko nepremyslala, tvoje myslienky neboli nasmerovane len na to, ako strasne z tej cokolady priberies, bola si v psychickej pohode a tvoje telo to vedelo. psychika robi naozaj zazraky. a nespomalovala si svoj metabolizmus vselijakymi srackami typu prehanadla atd. ze si si musela dat tu tortu ? prepac mi teraz, ale nemusela. nic nemusis, robis len to, co chces. my sme mali vcera navstevu a robila som take slane tycinky a syry atd. a nedala som si nic. lebo som vedela, ze by som potom nemohla spat, mala by som nechutne sny o tom, ako to v mojom zaludku vyzera a co ja viem este co. ja som momentalne asi mesiac v pohode, nevraciam a jem docela normalne. menej ako normalny zdravy clovek, ale jem a nevraciam a to je dolezite. proste kazdy den teple jedlo , plus doobeda ovocie, poobede zelenina, sem tam ked mam chut na sladke si dam kasu s medom - aj teraz si dam na ranajky. ja som z bratislavy, mam 23 roko a ako som pisala, 10 rokov mam s tymto problemy. ale tento posledny mesiac-dva som zacala konecne intenzivne na sebe pracovat. pomohla mi velmi kamoska, plus kamoska tiez byvala bulimicka, tiez mam skusenosti v modelingom, ale ja fotomodeling, lebo som mala, mam len 167cm. milujem fotit, licit ... ty si odkial ? dufam, ze to v tom nemecku prezijes :) ale jasne, ze hej. ked clovek chce, dokaze hocico. ale najprv sa dostan do psychickej pohody, snaz sa ako len mozes nemysliet na tie stehna a co ja viem co. ja napriklad vzdy v lete nosim len saty, sukne, lebo by som sa asi ugrcala k smrti, keby som si mala dat na seba rifle a mala by som pocit v tomto horku, ze su mi male. a snazim sa vzdy urobit sa co najkrajsia, aby som sa pacila sama sebe :) namalovat sa, vlasy, pekne sa obliect. kuknem do zrkadla a vravim si, ze fakt to nie je zle. dnes mam rande ! tesim sa, dam si saty. gordura, napis mi mail, mozeme mailovat. zuzka1911@gmail.com
velmi ti drzim palce. ak by si bola z ba, mozeme sa potom spojit, spolu si to planovat, pomozem ti, ty mne ... mozeme spolu zdravo cvicit. neviem... daco vymyslime. a ked grcas, pamataj: mas nechutne kruhy cierne pod ocami, cervene oci, smutok v ociach, si slaba, unavena, depresie... poruchy spanku, kazia sa ti zuby, zaludok v p-cku, travenie ziadne, pomaly metabolizmus ... ziadne pozitiva. ked zacnes pozitivne mysliet, bude ti lepsie, budes sa aj usmievat a bude na to reagovat pozitivne aj tvoje okolie :)