Smrad z nosa

Príspevok v téme: Smrad z nosa
johhnny

Neviete niekto cim moze byt sposobeny smrad z nosa? Kontrolne vytery su bez nalezu, to znamena, ze ziadna infekcia v nose vraj nie je, ale smrad z nosa pretrvava. Je to na 100% smrad z nosa lebo ked dycham ustami tak vobec ziadny zapach nikto neciti, ale akonahle zacnem dychat nosom tak to citim aj ja, aj okolie. Je to taky smrad, ako keby mi nieco hnilo hore v nosnych dutinach. Je to ako nieco zhnite alebo poplesnene proste kentus. Ako sa toho zbavit? Dakujem.

RichardCecko

Zdravim. Momentalne mam podobny problem. Uz asi rok sa mi vracia zapal prinosovych dutin. Prvy krat som mal vytok ako vodu ze nesiel zastavit a teraz posledne uz ma to drzi asi 3 tyzden je velmi pachnuci. Trosku mi to preslo po vyplachovani vody so solou ale stale tam v pozadi citim ten smrad. Plus dalsia vec upchala sa mi dierka. Nasiel som si na sliznici v nose nieco take tvrde ako je chrupavka. Co sa dalo som odstranil, ale vzadu je toho este dost a nejde sa tam dostat. Mozem do toho rypat a vobec to neboli. Kedze cysty a polypy su makke a toto je tvrde ako chrupavka alebo strup a silno prilepene na sliznici. Bojim sa ze to moze byt nador. K doktorovi 10 rokov nechodim, no asi by som mal zacat.. Co to moze byt?

redbatica2

Skus kvapky s citricidalom, koloidne striebro, tinkturu z kapucinky, reganovy olej aj vnutorne. Neco zabrat musi.

samyproblem

Mam samy problem, orl doktor mi řekl, že s tím musim na operaci (zvetseni prepazky), ze je tam mala pruchodnost a tak se tam tvori bakterie... NEZABRALO, smrad zustal.
Druhy orl doktor doporucil další operaci - supraturbunalni antrostomii(cisteni dutin). Po obou operací cítím ještě silnější zapach nez predtim (něco spálenýho). Po druhy operaci mi dali ATB a ted cekam, co bude. Jestli ani tohle nezabere, tak asi zkusim tu metodu, co pouzil "zdraví" a budu si strikat do nosu vlaznou vodu se soli nebo ja vazne nevim, co s tim. Je to neprijemny, kdyz mas jit do spolecnosti a takhle zapachat.

Magy

ide o zapal dutin, nieco podobne som mal jeden cas sam, pomohlo az preliecenie antibiotikami. ale prejdi si celu temu, mozno najdes ine riesenie. treba skusat.

vlabos

ahojte podobny problém mám aj ja už druhý týždeň. Pri smrkaní soplí som zistil, že mi z nosa ide strašny zápach, mne to pripomína ako síra/ pokazené vajíčka/ a náhodou keď mi to vojde do hrdla mám taky pálivy pocit. Je to veľmi nepríjemne. Čo s tým???

adrianlevice

Dobrý deň prosím vás viete mi pomôcť? Môjmu otcovi zapácha z nosa aj z úst, nevieme čo máme s tým robiť. Používa všeliaké žuvačky, 3-krát denne si umýva zuby a používa vždy potom aj ústnu vodu Listerine. Viete mi poradiť nejaký liek alebo niečo na toto? Lebo niekedy je to dosť otravné už a ked aj neje cibuľu alebo nejaké také jedlá alebo okorenené jedlá, a ani nepije alkohol a ani dokonca kávu. Poprosím nejakú radu alebo liek. Dakujem.

hispanec

ja mám teraz rovnaký problem ale doktorka mi povedala že to môže byť zo zubu zo zadnej osmičky hornej. Tlačí sa mi na lavej strane a na tej istej strane sa mi zacpáva nos a zapácha mi to. Možno sa ti tlačí osmička a je to z toho lebo mne sa tlačí a bolesti našťastie nemám ale určite skusim tie výplachy soľovou vodou ako tu bolo spomínané možno to skorej skončí.

BRISE ONE TOUCH:))