Prišla som o lásku svojho života

Príspevok v téme: Prišla som o lásku svojho života
zuzi2525

ja viem že je tu podobných tém vela, ale nevládzem, srdce mi ide roztrhnút, je to strasné. Boli sme spolu 2,5 roka nevravím, boli medzi nami hádky, ale nič velké. Milovala som ho každým dnom viac, bol to chlap mojich snov, ked sme ako 12 roční dostali v škole tému aký by mal byt moj partner, jeho výzor, vlastnosti,povaha sedeli nanho. Bol krásny, s čiernymi vlasmi vyšportovanou postavou, mal ukončenú vysokú školu, dobrú prácu, v 23 rokoch si kúpil byt, auto, bol poriadkumilovný, nefajčil, šikovný do všetkého či do varenia, techniky, alebo mužských prác, nič mu nerobilo problém. Miloval ma velmi, cítila som to, boli sme spolu vela, a vždy sme mali čo robit, chodili sme na kúpalisko, prechádzky, dovolenky, kina s kamošmi von. Ešte pred týždnom mi písal, aký je štastný že ma má, ako ma miluje, nevedel sa dočkat kedy prídem k nemu a z milovania som cítila že som prenho doležitá a o týžden je všetko inak, povedal, že by sme sa nehodili k sebe, vraj on chce aktívnejší vztah a teraz che byt sám, že chyba nie je vo mne ale v nom, lebo on je sebecký. V lete som sa mala k nemu nastahovat, pred troma týždnami som spravila bakalárske štátnice, pomáhal mi so školou, pri písaní bakalárky, nútil ma učit sa ked sa mi nechelo, a ked som zoštátnicovala bol nesmierne hrdý na to jeho mama mi šila šaty, proste všetko bolo ok. A teraz na promociach tam budem sama, nebude tam somnou osoba, ktorá ma tak dlho podporovala ja sa tam zosypem. V zime sme mali krízu, videla som na nom že je unudený, že nie je štastný, ale všetko popieral, vravel že ma miluje, že si to vymýšlam, tak som si myslela že mi fakt hrabe, ale teraz bolo všetko v pohode, nevedel sa ma dočkat, ked sme 3 dni neboli spolu aspon na chvilku skočil ku mne aby ma videl. V poslednom čase velakrát chodil cez víkendy bezomna s kamošmi, ja som sa učila a neviem či si uvedomil, že sa chce bláznit, alebo neviem. Problém bol aj v tom, že som si nevedela nájst prácu, bývame v malom meste a najvačšiu fabriku zavreli do ktorej som mala aj ja nastúpit, velakrát videl na mne že sa trápim, nechcel aby som odišla do iného mesta, lebo to by znamenal koniec, cez týžden by som bola tam, víkend škola vobec by sme sa nevideli a kvoli tomu som sa k nemu nemohla nastahovat, nemám totiž príjem a neviem či aj to v tom nespravilo rozhodnutie, ale kvoli tomu zničit vztah ktorý by fungoval a pokazit štastie ludi? Neviem čo robit, som uplne sama, všetky kamarátky pracujú a ja nemám nič, som zavretá sama a 5 minút sa mi zdá ako hodina, mala som íst na leto do rakúska, ale nevyšlo to nie z mojej strany a aj ked si hladám niečo všetko je obsadené, ako zabudnút a zmierit sa s tým, že ho nepobozkám, že ho neuvidím, že už ku mne nepríde? Proste prišlo to tak nečakane, mojím rodičom v štvrtok vravel, že chce aby sme spolu bývali a v stredu sa rozíde. Bol pre mna dokonalý, bola som nanho pyšná a teraz v 25 som sama, toto som od neho dostala na promocie

zuzi2525

ja neviem či v tom bude iná, on vraví že nie, že chce byt teraz sám že o nikoho sa nestarat, neviem čo si mám mysliet, stále ma napadnú nové veci, posledné dva mesiace si našiel nových kamarátov ktorí sú dost zazobaní,neviem či sa mu zapáčil takýto život, že sa može s nimi ukazovat a na mna sa vykašlat, alebo som ho už unudila, ja neviem

lujzika

ahoj zuzka, nečítala som príspevky, len ten hlavný, čo si písala.. ja tomu fakt nerozumiem.. resp. tým chlapov, sú to obyčajní vychcánci! ako ti môže hovoriť to ako ťa miluje a o týžden sa rozíde? je to čurák :) mne sa stalo to isté, hovoril už o svadbe a pod. ja som sa ešte viac zamilovávala a on ma opustil so slovami, že JA to beriem moc vážne!?čistý kkti tí chlapi! sorry, nie všetci, ale väčsina ano.
a nebude v tom iná? nevies?
poradím ti jediné-chce to čas! síce mne to trvalo 2roky, kým som na neho prestala myslieť,aké by to bolo a pod, i ked som bola stále s kamarátmi, rodinou, stále som podnikala výlety, akcie a pod..ale srdce chcelo len jeho..

zuzi2525

strašne mi chýba a neviem sa s tým zmierit, vkuse myslím nanho, nechcem to prijat, že už k nemu nemožem íst, pobozkat ho, ked všetko bolo v poriadku a mali sme sa radi. Ako zabudnút, ked mi ho všetko pripomína, idem na internet, sú tam jeho fotky, na kúpalisko, tak ma napadne ako nám tu bolo super. Strašne to bolí

zuzi2525

to mi už viacerí povedali, ale nezdá sa mi to, lebo pred niekolkými dnami mi písal ako ma miluje, že je na mna pyšný, že mu chýbam a zrazu toto neviem, proste mali sme v zime krízu, ale teraz som videla na nom že je štastný

líštička

počuj, ja nechcem do toho vŕtať, ale napadlo ma....možno to vôbec nebolo náhle, že to plánoval dlhšie, len proste, mala si pred sebou štátnice, a možno nechcel, aby si sa teste pred nimi zosypala a nedokončila školu a zruinovala si tak život, tak to s tebou ešte potiahol, ale keďže si ich úspešne zvládla, tak už nemal dôvod. Viem, že je to pritiahnuté za vlasy a určite v tom boli iné veci, len toto ma hne´d napadlo...že bol natoľko zlatý, že ťa ešte podržal pri štúdiu a tak.

usiko

zuzi,

inak prve co ma napadlo, tak tiez ze ma inu....

...ja som mala rozchod podobny v tomm, ze sme sa pohadali /byval u mna uz 1 rok/, odisiel a ptom sme si volalai a povedal, ze uz sa nevrati.....pytala som sa ci ma inu a povedal, ze sa k tomu nechce vyjadrovat ...predtym asi pol roka chodil vonku po veceroch popijal kazdy den pivo /vysokoskolak , skonceny, architekt/, cez vikendy do rana na diske bezo mna, lebo mna to nebavilo....
..no, aby som sa vratila k tomu...teda ze uz sa nevrati...dva dni som plakala, potom som mu zbalila vsetky veci, co mal u mna, do jeho ruksakov, a igelitovycg vriec a pockali si nanho v spalni. Prisiel si po ne. ked som nebola doma, ale medzicasom sa uz chcel vratit. Uz som mu to nedovolila, lebo ten vztah nefungoval uz davno /vlastne nikzdy, a to sme boli spolu 4,5 roka:-)))/...a ja som sa konecne zbavila bremena....a ulavilo sa mi......inak doteraz je sam a uz je tomu 4 roky:-)))

....podla mna ta caka nieco lepsie, ver mi, vzdy je to tak, lebo zakazdym si poucena a nebudes opakovat rovnake chyby.....

...hlavne plac, plac, hoci aj 2 dni...unavis sa a pride ti, ze vlastne niet za cim plakat, lebo ten vztah by vam aj tak nevysiel.....podla toho, co cutam, lebo on hladal nieco ine, aj ked sa dlhy cas snazil byt spokony s tebou....

NATY81

zuzi neboj,ked ta miloval,tak si to uvedomí a vrati sa,viem,ze je to tazke,sama prežívam taketo zvraty v mojom 10 rocnom vztahu...poplac si,ulaví sa ti ale nezufaj,nechaj ho chvilu tak,nevolaj mu,nepis mu,skus sa trosku rozptylit a on sa urcite ozve uvidís...drzim palce,rada by som mala na teba aj iny kontakt,mohli by sme pokecat