ja viem že je tu podobných tém vela, ale nevládzem, srdce mi ide roztrhnút, je to strasné. Boli sme spolu 2,5 roka nevravím, boli medzi nami hádky, ale nič velké. Milovala som ho každým dnom viac, bol to chlap mojich snov, ked sme ako 12 roční dostali v škole tému aký by mal byt moj partner, jeho výzor, vlastnosti,povaha sedeli nanho. Bol krásny, s čiernymi vlasmi vyšportovanou postavou, mal ukončenú vysokú školu, dobrú prácu, v 23 rokoch si kúpil byt, auto, bol poriadkumilovný, nefajčil, šikovný do všetkého či do varenia, techniky, alebo mužských prác, nič mu nerobilo problém. Miloval ma velmi, cítila som to, boli sme spolu vela, a vždy sme mali čo robit, chodili sme na kúpalisko, prechádzky, dovolenky, kina s kamošmi von. Ešte pred týždnom mi písal, aký je štastný že ma má, ako ma miluje, nevedel sa dočkat kedy prídem k nemu a z milovania som cítila že som prenho doležitá a o týžden je všetko inak, povedal, že by sme sa nehodili k sebe, vraj on chce aktívnejší vztah a teraz che byt sám, že chyba nie je vo mne ale v nom, lebo on je sebecký. V lete som sa mala k nemu nastahovat, pred troma týždnami som spravila bakalárske štátnice, pomáhal mi so školou, pri písaní bakalárky, nútil ma učit sa ked sa mi nechelo, a ked som zoštátnicovala bol nesmierne hrdý na to jeho mama mi šila šaty, proste všetko bolo ok. A teraz na promociach tam budem sama, nebude tam somnou osoba, ktorá ma tak dlho podporovala ja sa tam zosypem. V zime sme mali krízu, videla som na nom že je unudený, že nie je štastný, ale všetko popieral, vravel že ma miluje, že si to vymýšlam, tak som si myslela že mi fakt hrabe, ale teraz bolo všetko v pohode, nevedel sa ma dočkat, ked sme 3 dni neboli spolu aspon na chvilku skočil ku mne aby ma videl. V poslednom čase velakrát chodil cez víkendy bezomna s kamošmi, ja som sa učila a neviem či si uvedomil, že sa chce bláznit, alebo neviem. Problém bol aj v tom, že som si nevedela nájst prácu, bývame v malom meste a najvačšiu fabriku zavreli do ktorej som mala aj ja nastúpit, velakrát videl na mne že sa trápim, nechcel aby som odišla do iného mesta, lebo to by znamenal koniec, cez týžden by som bola tam, víkend škola vobec by sme sa nevideli a kvoli tomu som sa k nemu nemohla nastahovat, nemám totiž príjem a neviem či aj to v tom nespravilo rozhodnutie, ale kvoli tomu zničit vztah ktorý by fungoval a pokazit štastie ludi? Neviem čo robit, som uplne sama, všetky kamarátky pracujú a ja nemám nič, som zavretá sama a 5 minút sa mi zdá ako hodina, mala som íst na leto do rakúska, ale nevyšlo to nie z mojej strany a aj ked si hladám niečo všetko je obsadené, ako zabudnút a zmierit sa s tým, že ho nepobozkám, že ho neuvidím, že už ku mne nepríde? Proste prišlo to tak nečakane, mojím rodičom v štvrtok vravel, že chce aby sme spolu bývali a v stredu sa rozíde. Bol pre mna dokonalý, bola som nanho pyšná a teraz v 25 som sama, toto som od neho dostala na promocie
Prišla som o lásku svojho života
dnes som ho stretla aj s novou priateľkou, keď ma zbadal, otočil hlavu a nevedel kam sa má pozerať. Až teraz sa mi otvorili oči a uvedomila som si, že ak človek s ktorým som bola 2,5 roka a nijako som mu neublížila a ked ma zbadá otočí hlavu nemá charakter a lepšie je tak, ako je. Kamarátky mi povedali teraz, že im sa nikdy nezdravil o čom som samozrejme nevedela. Z toho vyplýva to, že sa mi nevie pozrieť do očí, lebo on vie, že ja viem o čo mu pri nej ide...
zasuvka- presne to mienim urobiť, teraz som skončila 1.stupeň vysokej školy, môj plán je nasledovný, rada by som sa zdokonalila v jazykoch hľadám si prácu vo Viedni, mám 2 roky na to, aby som dosiahla úroveň nemeckého jazyka aktívne a rada by som popracovala na angličtine. Keď skončím výšku, chcem si spraviť rigo, predsa už skoro každý má vysokú školu, dúfam, že mi to vyjde, úspešne sa zamestnám a nájdem niekoho normálneho.
zuzi
náhodou som si prečítala tvoj príbeh,viem nie je to ľahké,
musíš si povedať,že všetko zlé je na niečo dobré,hlavne hlavu hore
skús sa naštartovať,nájsť prácu,príp.začať podnikať dokáž mu,že prišiel oveľa,ale to musíš ty chcieť niečo v živote dokázať,nakopni sa a hlavne sa neľutuj,dopraj si pocit,že ho stretneš ty na svojom aute a on bude slintať,ale žiaľ neskoro.Ja by som urobila všetko preto,aby som mu dokázala,že sa dokážem postaviť na vlastné nohy a vychutnala by som si pomstu.Nie pomstu v zlom,ale v dobrom pre teba.Tak nečakaj a hurá do toho.Držím palce
Zuzi...uz ho neries - nechaj ho zit jeho zivot a hlavne Ty zacni zit ten svoj. Ak je taky na peniaze, tak chce prave tie a nie Teba, takze zaoberat sa nim je strata casu a najma citov. Sustred sa na seba a na svoj dalsi rozvoj.
to si vystihol presne...len aby raz jeho niekto nevyužil, ale tak takíto majú šťastie
ja viem každý mi to radí, len pre mna ten vzťah znamenal veľmi veľa, fakt som ho mala rada a keby bolo treba by som aj zaňho dýchala keby bolo treba. Jeho veľakrát hocijaká malá hádka, ktorú som ani ja nebrala za hádku rozplakala, proste fakt som videla že mu na mne záleží, a uplne ma to zobralo že v priebehu mesiaca takto zabudol na 2,5 ročný vzťah...
čo sa tých peniazov týka, brala som to tak, že ich vie dobre zadeliť, tak aj nech v tom má hlavné slovo, ale hlavne za posledné mesiace, keď spoznal moju rodinu, teda myslím sesternice a bratrancov a zistil že sa im darí ho to normálne štvalo, a kydal na nich že akí sú namyslení, a hned na prvé čo sa pýtal ked ich spoznal, bolo či majú peniaze... tak toto bolo také premna preto ma to bolí aký v skutočnosti je
ano, svoj názor som takto nezmenila vo veľa veciach mi pomohol, je šikovný a dosiahol táto jedna vec mi na nom vadila, ale nebola pre mna smerodatná, proste zmierila by som sa s tým, ale vedela som že proste bude toto hľadať a nemýlila som sa, tak ma to trápi, že až takto je to preňho dôležité, proste je skvelý, šikovný, ochotný pomôcť, ale tie prachy sú prenho na prvom mieste, aj som to v úvodnom príspevku spomenula, že spoznal dosť zazobaných kamarátov, s ktorými sa rád ukazoval a vedela som, že aj takú si bude hľadať...