ja viem že je tu podobných tém vela, ale nevládzem, srdce mi ide roztrhnút, je to strasné. Boli sme spolu 2,5 roka nevravím, boli medzi nami hádky, ale nič velké. Milovala som ho každým dnom viac, bol to chlap mojich snov, ked sme ako 12 roční dostali v škole tému aký by mal byt moj partner, jeho výzor, vlastnosti,povaha sedeli nanho. Bol krásny, s čiernymi vlasmi vyšportovanou postavou, mal ukončenú vysokú školu, dobrú prácu, v 23 rokoch si kúpil byt, auto, bol poriadkumilovný, nefajčil, šikovný do všetkého či do varenia, techniky, alebo mužských prác, nič mu nerobilo problém. Miloval ma velmi, cítila som to, boli sme spolu vela, a vždy sme mali čo robit, chodili sme na kúpalisko, prechádzky, dovolenky, kina s kamošmi von. Ešte pred týždnom mi písal, aký je štastný že ma má, ako ma miluje, nevedel sa dočkat kedy prídem k nemu a z milovania som cítila že som prenho doležitá a o týžden je všetko inak, povedal, že by sme sa nehodili k sebe, vraj on chce aktívnejší vztah a teraz che byt sám, že chyba nie je vo mne ale v nom, lebo on je sebecký. V lete som sa mala k nemu nastahovat, pred troma týždnami som spravila bakalárske štátnice, pomáhal mi so školou, pri písaní bakalárky, nútil ma učit sa ked sa mi nechelo, a ked som zoštátnicovala bol nesmierne hrdý na to jeho mama mi šila šaty, proste všetko bolo ok. A teraz na promociach tam budem sama, nebude tam somnou osoba, ktorá ma tak dlho podporovala ja sa tam zosypem. V zime sme mali krízu, videla som na nom že je unudený, že nie je štastný, ale všetko popieral, vravel že ma miluje, že si to vymýšlam, tak som si myslela že mi fakt hrabe, ale teraz bolo všetko v pohode, nevedel sa ma dočkat, ked sme 3 dni neboli spolu aspon na chvilku skočil ku mne aby ma videl. V poslednom čase velakrát chodil cez víkendy bezomna s kamošmi, ja som sa učila a neviem či si uvedomil, že sa chce bláznit, alebo neviem. Problém bol aj v tom, že som si nevedela nájst prácu, bývame v malom meste a najvačšiu fabriku zavreli do ktorej som mala aj ja nastúpit, velakrát videl na mne že sa trápim, nechcel aby som odišla do iného mesta, lebo to by znamenal koniec, cez týžden by som bola tam, víkend škola vobec by sme sa nevideli a kvoli tomu som sa k nemu nemohla nastahovat, nemám totiž príjem a neviem či aj to v tom nespravilo rozhodnutie, ale kvoli tomu zničit vztah ktorý by fungoval a pokazit štastie ludi? Neviem čo robit, som uplne sama, všetky kamarátky pracujú a ja nemám nič, som zavretá sama a 5 minút sa mi zdá ako hodina, mala som íst na leto do rakúska, ale nevyšlo to nie z mojej strany a aj ked si hladám niečo všetko je obsadené, ako zabudnút a zmierit sa s tým, že ho nepobozkám, že ho neuvidím, že už ku mne nepríde? Proste prišlo to tak nečakane, mojím rodičom v štvrtok vravel, že chce aby sme spolu bývali a v stredu sa rozíde. Bol pre mna dokonalý, bola som nanho pyšná a teraz v 25 som sama, toto som od neho dostala na promocie
Prišla som o lásku svojho života
Zuzi nechaj to tak...vas vztah sa skoncil a preto nechaj ho zit ako chce on a s kym chce....ci uz tu holku ma rad alebo je s nou ozaj z vypocitavosti to nie je tvoja starost..ty zacni zit svoj zivot a bez neho...urob to pre svoje dobro,lebo ak ho budes stale riesit a mysliet na neho len sa utrapis...holka vschop sa ..nie je to jediny chlap na svete!:)silno drzim palce:)
mila zuzi,
najprv tu pises, aky je to skvely chlap, ze ti so vsetkym pomaha a je uplne najlepsi.
a ked si najde inu, zrazu vysvitne, ze je to vlastne vypocitavy chrapun, hodnotiaci ludi len cez peniaze. a ze si o tom davno vedela.
to na teba vrha dost zle svetlo.
nehodnot jeho, aky je, ale pozri sa na seba do zrkadla, ci nahodou na nieco nedojdes.
mila zuzi,
najprv tu pises, aky je to skvely chlap, ze ti so vsetkym pomaha a je uplne najlepsi.
a ked si najde inu, zrazu vysvitne, ze je to vlastne vypocitavy chrapun, hodnotiaci ludi len cez peniaze. a ze si o tom davno vedela.
to na teba vrha dost zle svetlo.
nehodnot jeho, aky je, ale pozri sa na seba do zrkadla, ci nahodou na nieco nedojdes.
ja nechcem tú babu posudzovať, teraz hovorím o ňom, viem, že neznesie ak je baba silnejšia, nehovorím ak má pár kíl navyše, ale moja kamoška ktorá je chudá, len taká veľká, hneď okomentoval aké má veľké kolená, no oproti tejto to je nič, je skoro taká veľká ako on, chlap, ktorý maká na sebe, chodí do posilky neverím že takému sa páčia tučné ženy s ramenami ako chlap. Velakrát naznačoval veci, akoby bolo dobre, keby moji rodičia jemu zaplatili dovolenku a pod... pritom on mne nikdy nič neplatil okrem malinovky, jedlo a všetko ostatné som si platila sama, málokrát niečo zaplati. Prenho je veľmi doležité dostať sa do dobrej spoločnosti, a títo, ktorí sa zaoberajú podnikaním ohladom stavebníctva, polnohospodárstva, chodia loviť, to je preňho, proste viem že toto nie je jeho typ a viem, že takú mladú by on nechcel, on nie je s ňou kvôli tomu aby prostredníctvom nej sa niekam dostal, nie že ju využije...
ano v tomto máš pravdu, možno už somnou fakt nechcel byť, ale zas som ho za ten čas prekukla aký bol, peniaze boli uňho vždy prvoradé, keď sa somnou dával dokopy, ešte sme spolu nechodili, pýtal sa veci okolo peňazí,typu, že keď muž zarobí viac, či je povinný všetky prachy dávať do domácnosti, riešil predmanželskú zmluvu moj názor na to chcel počuť a to som ho poznala mesiac. Clovek, ktorý povie svojej priateľke, že nech si dáva pozor na brata lebo s ním bude problém pri dedení tak to je už čo za človeka? Ja som vedela, že on bude toto hladať, totiž s jednou sa rozišiel kvôli tomu, že pochádzala z chudobnej rodiny, ja som radšej uňho ani nebola dlhšie ako 2 dni, lebo by už pýtal prachy za energie, totiž ked som sa unho učila 3 dni na ťažkú skúšku tak sa ma spýtal koľko mu dám za energie... takže v tomto sa mýliš, je veľmi vypočítavý
neviem ako to presne medzi vami je, no z toho čo som si prečítala dedukujem, že proste chcel mať vzťah, ale nie s tebou. možno tá baba s ktorou teraz chodí je lepšia, možno má povahu, aká sa páči jemu, a jemu asi jedno či má 80 kil alebo je len maturantka.asi by som neposudovala že s ňou chodí pre peniaze, keď v podstate mohol mať teba peknú, dobrú babu možno s nádejnou budúcnosťou, ale vidíš, nestačilo mu to, možno hľadal iný typ a ten našiel..pochybujem že keby bol na peniaze, by si našiel 18-ročnú maturantku, to niee..to už si len ty nahováraš, ale pozri sa pravde do očí a uvedom si, že ten vzťah s tebou ukončil lebo s tebou viac nechcel byť.keby ano, tak sa s tebou nerozíde.človeku ktorému je s tým druhým dobre a má ho naozaj rád, sa len tak rozísť nevie, ako sa rozišiel on s tebou..radšej na neho rýchlo zabudni.
dozvedela som sa, že už má priateľku, strašne mi to zle padlo, že asi mesiac bol sám a hneď si našiel niekoho, a to vraj vzťah teraz nechcel. Odhadla som ho správne, našiel si babu, ktorú pochádza z bohatej rodiny, toto je preňho smerodatné, aj keď má možno 80 kg, a chuderka, je najivná, teraz zmaturovala. Keby vedela prečo je s ňou. Vždy mu išlo o to, aby sa dostal do dobrej spoločnosti viem aký typ žien sa mu páči, a ona sa ani zďaleka k tomu nepribližuje. Ale aj tak veľmi ma to bolí, že je to taký charakter a pritom som si myslela že s akým super človekom som bola, pritom mama si to na ňom hneď všimla, že má rád peniaze, jasné to aj ja, ale až natoľko, že chlap, ktorému sa páčia vyšportované kočky a o dva roky možno by sa chcel ženiť, si nájde tučnejšiu, 19 ročnú maturantku? Uplne sklamal...
no viem ze je to krute ale nechce ten vztah s tebou...ked mal 23 bol zamilovany tak planoval buducnost teraz ju uz s tebou nevidi preto nechce vtzah s tebou..a to ze nechce ani iny vztah asi znamena ze si chce oddychnut od vztahov a byt proste sam ked teraz nieco ukoncil..
nie viem, že inú nemá, necíti sa na vztah, vraj chce byt sám, takto mu to vyhovuje nechce ani somnou ani s nikým teraz nič. Len je to nepochopitelné pre mna ked mal 23 rokov, tvrdil, že sa chce usadit, kúpil si byt, zariadil ho rozprával o spoločnej budúcnosti a v 26 sa necíti na vztah.
Asi sa mu naskytla iná dievčina, vyzreá to tak. Nevešaj hlavu, všetko zlé je na niečo dobré, uvidíš. Držím palce, aby sa všetko aj s prácou na dobré obrátilo. A rozchod radšej teraz, ak nemá byt dokonalý a na celý život, ako sa rozvádzat v manželstve a s detmi.