Je normálne, aby rodičia zakázali 17-ročnému chalanovi ísť s dospelou priateľkou na festival v rámci Slovenska? Nie z nejakého špecifického dôvodu, proste preto-lebo... Ja osobne mám pocit, že je to prílišná kontrola a obmedzovanie...
rodičovské zákazy-za hranicou únosnosti?
zuzic, ale veď ty máš 15 rokov, nie? či viac?
zuzic,
no viem presne o com hovoris. rodicia by mali byt ti, ktori ti daju lasku, sebavedomie, vsetko co nexcu aby si nasla este u inych pokial si mlada podla nich, ale pritom to len podporuju, ze po tom zatuzis, ked su taki... je smutne, ze si to neuvedomuju niekedy. az mam niekedy taki pocit, ze si xcu nieco dokazovat, ze maju taku moc nad svojimi detmi, alebo su tak nauceni zase od tvojich starych rodicov, neviem...
rofl - nie nebola, ani ma to nejako nezaujíma, teda vlastne - bola :D :D ale to ani neviem či bol festival, raz , tuším v 2006 bol v Senci nejaký rock fest či čo, hral tam Rasmus... tam som bola... :D vidíš, a na to by som aj zabudla, kebyže sa nespýtaš :))
rofl - čo je konzervatívne na tom, ak 14 ročné dieťa nemôže byť do polnoci vonku s obrovskou partiou nadrbaných detí ? :D to je konzervatívne? podľa mňa je to pochopiteľné :)
liones mna vobec nelakaju disko ani festivaly nic take...chcem len byt vecer napriklad dlhsie vonku a pokecat si alebo tak..co je na tom zle?
bibba nemam a pritom som mala krasne detstvo a velmi ma to mrzi casto pre to placem...nikdy osm neklamala ale teraz uz planujem ze bduem lebo nechcem prezit cely zivot zavreta doma kde mi nikto neveri...tuzim po laske a tu nemam...chcem ju ist hladat chapes...
ono, možno mám taký názor aj preto, lebo na festivale som ešte nebola, na diskotéke ako takej (v klube na tom určenom) som bola RAZ , nakoľko ma takéto veci absolútne nebavili, nebavia a v mojom veku ma určite už ani baviť nezačnú :D stačilo mi ísť si sadnúť na kávu s kamoškou, prípadne sa kúpať s kamarátmi, alebo si posedieť niekam, ale nejaké brutálne akcie ma nikdy neťahali... tak možno preto sa necítim "poškodená" mojimi rodičmi :-)) ale tak, ako si vychováš tak máš... mňa rodičia vychovali k hodnotnejšej zábave ako sú ožran party a bezduchú natriasanie sa na diskotéke minimálne 5-6 hodín :D
lioness
jaaj, ja ze si mala 17, berem spät:)
zuzic...
no ty to tiez nemas doma nejake super :-/
s tymi rodicmi je obcas fakt "zabava"