Je normálne, aby rodičia zakázali 17-ročnému chalanovi ísť s dospelou priateľkou na festival v rámci Slovenska? Nie z nejakého špecifického dôvodu, proste preto-lebo... Ja osobne mám pocit, že je to prílišná kontrola a obmedzovanie...
rodičovské zákazy-za hranicou únosnosti?
rofl :D takže ja, čo som bola na festivale raz, nemám právo posudzovať niekoho kto chce ísť na fest a nedovolia mu to ? :D :D pozri, teraz by som mohla na festivaly chodiť od pondelka do piatku nonstop :D ale akosi nemám záujem ... hmmm, že by to bolo tým, že som si ich nezažila ako 15 ročná ? :D
nechápem, čo si tým sledoval...
liones asi nie..lebo ked som sa spytala reakcia bola taka uzasna ze uz nikdy sa nespytam ci ma maju radi...uz sa tvarim ze ma to netrapi a nedavam to najavo aj ked pre to casto placem...keby som vedela kedy som si stratila ich doveru alebo co...ved som nidky ziadny pruser nespravila
netuzim sa ozrat je to trapne a nebudem si nicit zdravie drogami atd..vazim so svoje zdravie pokial ako take je...nechcem nic len byt trocha s kamaraktou s ktorou sme malo a pokecat...nebyt cele dni doma citit trocha doveru
zuzic, to s tým "milovaním" asi nechápem...rodičia ťa určite milujú aj napriek zákazom a nezhodám v názoroch, to je pre tento vek prirodzené, že si nerozumiete...
bibba vies...mame v istych veciach rozlicne nazory a mam obcas pocit ze vyhladavaju tie temy len aby sme sa hadali...som ticho a nereagujem a vidim tie pohlady ako chcu len aby som nieco povedala a aby mi to natreli...jednoducho citim ze na to cakaju keby ma trochu tolerovali...starych rodicov som nepoznala...jendoducho chyba mi laska a ked som to povedala raz so slzami mame ze nech mi to nerobi ze si strati moju doveru reakcia bola nieco taketo: pche nebud trapna a vybuch smiechu...raz som s ajej zdoverila a zneuzila to proti mne...neveri mi po zaidnej stranke...a nikdy som ju nesklamala...boli ma to...chcem aby ma niekto miloval...no nenachdzam to...
nuž, tak skús byť trpezlivá... máš 16, to skutočne nie je až tak veľa, aby si mala z toho hlavu v smútku... aj keď, chápem, že ťa to trápi...
tak 16, to si este dost mladucka, ale ked vravis ze po vonku nexces robit ziadne hovadinky tak by ta s tymi kamaratmi mohli teda o nieco dlhsie nechat vonku, hmm.. ale ved to sa zmeni :)
neviem pisat dnes...
liones 16