Menštruacne bolesti..

Chrisiana

Kedysi som si na Ibalgine frcal aj ja, no zistila som ze mi absolutne nezabera tak ako by realne mal, proste bud nezabral vobec alebo uplne slabo. Potom som raz v robote vyskusala od kolegyne Cetalgen a ten mi uz po prvej tabletke zabral dokonale az som sa pozabudla ze mi uz aj nieco bolo :D

miladkaM

tak to si potom mozes pogratulovat ze mas takuto pracu. mne by to teda nepreslo, neviem si predstavit ze by som z prace vypadla kazdy mesiac na den dva "len" kvoli tomuto. takze ja ked pracujem tak aj s krcami a bolestami. jasne dam si nejaky ten ibalgin, no aj tak proste stale citim ze mi akoby maternicu stahuje, cize ten efekt nie je uplne cisty.

janulienocka2

Ja už ani to premáhanie sa nedávam. A vlastne načo aj. Veď radšej si vezmem paragraf alebo sa dohodnem nejako so šéfom na jeden deň voľna.

terminartorvlada

s tym suhlasim. predsa len inak veci zvladam teraz ako ked som bola mladsia. je pravda ze mam teraz aj viac povinnosti a zodpovednosti a preto sa musim premahat a chodit do prace. nie ako za skolskych cias.

evicka085

podľa mňa to súvisí s vekom. predsa len ten organizmus je starší, vyčerpanejší sú na neho kladené čoraz väčšie nároky. je pravda že to počasie tomu absolútne nijako neprospieva. najhoršie keď človek chytí z toho všetkého aj horúčky.

Gretche

neviem ci by som to prave veku pripisovala, ono to moze byt asi aj dedicne taketo stavy si myslim. minuly mesiac som skoro odpadla od bolesti. samozrejme ze k tomuto stavu sa mi pridruzilo aj to ze vonku boli extremne horucavy. no najhorsie na tom ze ani na kupalisko pocas svojich dni nemozem, ze schladit sa.

jarulinda

Gretche mne teda perfektne na to zabera, nemozem sa stazovat. Vacsinou si odsledujem kedy mam dostat aby som ho mala furt po ruke, cize bez neho ani na krok lebo perfektne mi zaberie na tieto krce ale aj hlava ked ma chyti.

basatop

Pri kazdom lieku to mas individualne. Myslim si ze tie slabsie lieky sa mozu dlhsie, no ja sa drzim aj tak pravidla ze ak mi lieky nezaberaju do troch dni a nie je mi ani potom lepsie tak smer lekar.

stanchelka

ano to je celkom dobry napad. tiez sa radsej predtym najem alebo si dam liek pomedzi jedlo, potom to az tak necitim. inak ako dlho sa moze uzivat? je tam nejaka hranica kedy si proste ma clovek povedat ze okej tu mi uz ani toto nezabera idem k lekraovi?

Chrisiana

Mne osobne tazky na zaludok nie je, no kazdy sme iny. To uz by si sa mala ty poznat co tebe robi dobre a co zase na druhu stranu nie. No ked tak by som asi isla na to opatrne po jednej tabletke a nie ze hned dve naraz.