Menštruacne bolesti..

miladkaM

mne kocky akosi nezaberaju ani ibalgin ani tie tbletky co su origos na menstruacne bolesti. akoze nie ze vobec, to zas aby som tu neprehanala, citit ten ucinok ale absolutne nie je taky ako by som predpokladala ze bude mat ked ma teda tlmit bolest.

janulienocka2

No ono to asi fakt ide tým vekom, nebudeme večne mladé :D Ale tak super že sa dá aspoň takto od bolesti uľaviť. To keď človek nezažije tak fakt nepochopí, kamoška tá napríklad ani nevie že nejakú menštruáciu má.

terminartorvlada

ja mavam problem s prehltanim velkych tabliet, vacsinou si ich na dva razy musim davat, pokial sa teda daju prekrojit. nema velke tablety?

evicka085

jasné aj na predmenštruačné aj menštruačné bolesti. proste keď raz máš bolesti nejaké tak si ho dáš a máš vybavené, po starostiach. ako mne sa teda osvedčil ja už by som bez neho ani na krok von nevyšla radšej.

Gretche

On zaberie teda v pohode aj na predmenstruacne bolesti? Lebo ja tak tyzden pred mavam strasne bolesti v krizoch, nie take na seknutie ale to je taka tupa az tahava bolest. No neviem ci to tu niektora teiz mavate hadam ma pochopite.

jarulinda

Ono tento Cetalgen sa ma aj tak uzivat ze s jedlom alebo vodou, no ja sa pred uzitim akehokolvek lieku radsej najem alebo aspon caj vypijem. Vyhodou tohto lieku je ze vdakabohu to nie su nejako extra velke tabletky, takze sa aj v pohode prehltaju.

basatop

Hmmm to je asi individualne, lebo co tebe nesedi druhemu moze a zase opacne. To je tazko takto posudzovat, ale tak asi ked vies ze ti nebyva dobre z liekov sa radsej predtym najedz.

stanchelka

A nie je kvôli tomu ťažší na žalúdok tam je väčší obsah toho liečiva aj jedného aj druhého? Lebo ja teda mám problém s takýmito vecami, že mi hocčo nesadne.

Chrisiana

Ano, podla mna je to presne tou kombinaciou tak je to take silnejsie tak to aj lepsie zaberie a nemusis si davat rozne lieky co su zvlast na ine bolesti. Tento zaberie perfektne snad na vsetky druhy bolesti.

miladkaM

janulienocka2 no s odstupom casu by som aj chcela napisat ze je to lepsie, ale bohuzial stale mavam problemy mesiac co mesac. skusala som aj stravu zmenit ale bohvie ako mi to neprospelo a ak ano tak aj minimalne. cize som stale na tom istom.