Menštruacne bolesti..

jarulinda

Gretche mne teda perfektne na to zabera, nemozem sa stazovat. Vacsinou si odsledujem kedy mam dostat aby som ho mala furt po ruke, cize bez neho ani na krok lebo perfektne mi zaberie na tieto krce ale aj hlava ked ma chyti.

basatop

Pri kazdom lieku to mas individualne. Myslim si ze tie slabsie lieky sa mozu dlhsie, no ja sa drzim aj tak pravidla ze ak mi lieky nezaberaju do troch dni a nie je mi ani potom lepsie tak smer lekar.

stanchelka

ano to je celkom dobry napad. tiez sa radsej predtym najem alebo si dam liek pomedzi jedlo, potom to az tak necitim. inak ako dlho sa moze uzivat? je tam nejaka hranica kedy si proste ma clovek povedat ze okej tu mi uz ani toto nezabera idem k lekraovi?

Chrisiana

Mne osobne tazky na zaludok nie je, no kazdy sme iny. To uz by si sa mala ty poznat co tebe robi dobre a co zase na druhu stranu nie. No ked tak by som asi isla na to opatrne po jednej tabletke a nie ze hned dve naraz.

miladkaM

mne kocky akosi nezaberaju ani ibalgin ani tie tbletky co su origos na menstruacne bolesti. akoze nie ze vobec, to zas aby som tu neprehanala, citit ten ucinok ale absolutne nie je taky ako by som predpokladala ze bude mat ked ma teda tlmit bolest.

janulienocka2

No ono to asi fakt ide tým vekom, nebudeme večne mladé :D Ale tak super že sa dá aspoň takto od bolesti uľaviť. To keď človek nezažije tak fakt nepochopí, kamoška tá napríklad ani nevie že nejakú menštruáciu má.

terminartorvlada

ja mavam problem s prehltanim velkych tabliet, vacsinou si ich na dva razy musim davat, pokial sa teda daju prekrojit. nema velke tablety?

evicka085

jasné aj na predmenštruačné aj menštruačné bolesti. proste keď raz máš bolesti nejaké tak si ho dáš a máš vybavené, po starostiach. ako mne sa teda osvedčil ja už by som bez neho ani na krok von nevyšla radšej.

Gretche

On zaberie teda v pohode aj na predmenstruacne bolesti? Lebo ja tak tyzden pred mavam strasne bolesti v krizoch, nie take na seknutie ale to je taka tupa az tahava bolest. No neviem ci to tu niektora teiz mavate hadam ma pochopite.

jarulinda

Ono tento Cetalgen sa ma aj tak uzivat ze s jedlom alebo vodou, no ja sa pred uzitim akehokolvek lieku radsej najem alebo aspon caj vypijem. Vyhodou tohto lieku je ze vdakabohu to nie su nejako extra velke tabletky, takze sa aj v pohode prehltaju.