Nesuhlasim s prispevkom nizsie. Nikto predsa nejde dobrovolne do niecoho, co je vopred odsudene na zanik, casom. Ani pravnik, ani lekar nejdu do vopred prehraneho pripadu.
A bohuzial, smutnou pravdou je, ze takychto pripadov, ako " neznamej " tu uz boli miliony a miliony. Pred nami, pocas nas a aj po nas. A 99,9% pripadov dopadne rovnako - tz. nie dobre. Smutne, ale je to tak. Mudry clovek sa uci z chyb inich, ten nie moc mudry len z vlastnych.
Keby bol napadnik neznamej priblizne jej vekovej kategorie, ja sama by som jej povedala, chod do toho, nemas co stratit. Ale vztah matka - syn vzdy konci tak, ze syn sa postavi na vlastne nohy a matku uz nepotrebuje. Lebo si najde seberovnu-rovnocennu zenu a s nou si buduje vyrovnany vztah, aj zivot. Je to len otazka casu.
Prepac neznama, mozno sa Ti zdaju moje vyjadrenia protichodne. Ale toto je moj nazor na taketo vztahy. Ty uz si vsak rozhodnuta a tazko Ta od toho odradit. V Tvojom pripade sa teda daju len minimalizovat skody.
p.s.: netreba ist vzdy do vsetkeho, co sa javi byt ako dobry napad. moze to skoncit skaredo a bolestne. vid napriklad drogy, ci alkohol... so vztahmi je to rovnake, len v inom obale.