Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

rozumiem ti

Nesuhlasim s prispevkom nizsie. Nikto predsa nejde dobrovolne do niecoho, co je vopred odsudene na zanik, casom. Ani pravnik, ani lekar nejdu do vopred prehraneho pripadu.

A bohuzial, smutnou pravdou je, ze takychto pripadov, ako " neznamej " tu uz boli miliony a miliony. Pred nami, pocas nas a aj po nas. A 99,9% pripadov dopadne rovnako - tz. nie dobre. Smutne, ale je to tak. Mudry clovek sa uci z chyb inich, ten nie moc mudry len z vlastnych.

Keby bol napadnik neznamej priblizne jej vekovej kategorie, ja sama by som jej povedala, chod do toho, nemas co stratit. Ale vztah matka - syn vzdy konci tak, ze syn sa postavi na vlastne nohy a matku uz nepotrebuje. Lebo si najde seberovnu-rovnocennu zenu a s nou si buduje vyrovnany vztah, aj zivot. Je to len otazka casu.

Prepac neznama, mozno sa Ti zdaju moje vyjadrenia protichodne. Ale toto je moj nazor na taketo vztahy. Ty uz si vsak rozhodnuta a tazko Ta od toho odradit. V Tvojom pripade sa teda daju len minimalizovat skody.

p.s.: netreba ist vzdy do vsetkeho, co sa javi byt ako dobry napad. moze to skoncit skaredo a bolestne. vid napriklad drogy, ci alkohol... so vztahmi je to rovnake, len v inom obale.

maledivy

Najlahsie je odsudzovanie a take reci typu: nemoze to vyjst, ked on bude mat 40, ty 60 atd. Podla mna všetko treba skusit, lebo ked neskusis, nikdy sa nedozvies, ako by to dopadlo, keby... Ja som zazila nieco podobne: velka laska a velky vekovy rozdiel. Ale co je 15 rokov oproti vecnosti?:-) Samozrejme, ze dnes nie sme spolu. Ale pytam sa: Bolo nasim cielom byt spolu až do smrti? Je to cielom kazdej lásky? Zrejme v ideálnom prípade ano. Lenze zivot nie je idealny a ani ludia. A kolko velkych lasok stroskotalo aj bez vekoveho rozdielu? Nas rozchod ma bolel. Prezila som niekolko rokov velkej duševnej bolesti, tryzne, stale som sa dokola pytala preco... Dodnes mavam slzy v ociach pri spomienke na nase spolocne chvile. Ale nelutujem. Bola to moja skutocna laska, ktora mi dala ovela viac v kratsej chvili, ako mi mohla dat nejaka ina laska za cely zivot. Niekedy menej je viac.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Pocuvaj srdce a cas sa zastavi.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"
Vela stastia

Anita11

Tu nie je problém, kto skor zomrie a kto nie, ale o kvalitu života. Tá , aká im teraz praje potrvá max 3-5 rokov, potom sa každému bude uberať opačným smerom. Pokým sa z 19 ročného chlapca za tých 5 rokov stane zrelý mladý muž plný života a smerom k 30-tke sa to bude len stupňovať, naša neznáma o 5 rokov može čakať príznaky menopauzy a smerom k 50-tke bude na seba pozerať, ako jej ženská príťažlivosť odchádza do nenávratna. Toto nedáva prepoklad kvalitnému životu ani pre jedného. Ak partneri stárnu spolu, tieto problémy a rozdiely sa takto nevidia.

milli11

Pre ttff, co myslis konkretne, ako to rodicia brali, jeho alebo moji?
Co sa tyka toho rozdielu medzi zakladatelkou temy a jej priatelom.
Rozum aj ja by som jej povedala, nech ide od toho.
Viem vsak, ake tazke je radit, ked je clovek velmi zalubeny. Ja som tiez taka bola, nepocuvala som inych a kaslala na varovania.
Okrem toho, ked si to vezmeme, chlapi umieraju vacsinou o par rokov skor ako zeny, cize maju sancu, ze zomru spolu, napriklad niektore moje prababky zomreli az o 10 az 20 rokov neskor ako ich manzelia, moji pradedkovia. pritom boli v mladsie v priemere o 6 rokov a jedna z nich bola dokonca starsia o 7 rokov od manzela a este ho o tych 20 rokov prezila.

Lubelin

Podla mna to je len ženská hlúposť , načo dalšie rozvody , načo , za to že nejaká ženská si zmislíí žesa zamilovala do 19 ročného sopliaka , pochybujem že on by ju chcel on bude mať jej vek 40 a ona skoro 60 on cely život ešte pred sebou a ona na smrtelnej posteli nie nie toto nie tato doba nema hranice !