Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

rozumiem ti

tesa35: nehnevaj sa na mna, ale moj nazor v tomto smere je taky, ze zabudame... zabudame na to, pod tarchou vsednosti, starosti, pod tarchou preziteho... ze ten " stary " bol na zaciatku rovnako uzasny ako je ten " novy ". casom to bude uplne rovnake.. a je naivne si mysliet, ze to bude ine, ze sa to zmeni. zmenime sa my. spohodlnieme, zlenivieme. naucime sa nemenit to, co nejak funguje. a takto pekne dozijeme. najvacsim nepriatelom muzov je ich vlastne ego. a najvacsim nepriatelom zien je ich vlastna vecna nespokojnost.

tesa35

Tiež som sa do takéhoto čohosi práve dostala. Po dlhoročnej známosti s mužom odo mňa starším o 14 rokov som sa začala stýkať s mužom o 10 rokov mladším. Je to len v štádiu prvotného ošiaľu z mojej a určite aj jeho strany a možno to ani dlho nevydrží ale je to krásne, čo sa o vzťahu s tým predchádzajúcim nedá povedať. Život prihrá náhody, ktoré sme tajne očakávali ale nedokázali ich vlastnými silami vykonať. Niekedy ozaj stačí málo aby sme sa oslobodili a mohli začať tak ako sme si to naozaj priali.

abaj

...úprimne?...v tomto veku by si mala syna...to ako si brať do postele synovho kamaráta...ale fajn...aj to sa v živote stáva...ak je chlapcovi dobre, tak fajn...ak si rozbiješ rodinu...je to tvoj problém a problém tvojich detí...okolie?...tie tlaky ti nezávidím...horšie ako rozvod...a potom si polož otázku čo bude o 10 rokov ?...ty budeš v prechode a on bude mať 39...muž v najlepších rokoch...uži si, ale mysli na budúcnosť...život vie byť niekedy sviňa...

fataeb

Celkom ťa chapem,tiež mam 40.rokov a som zamilovana do 24.ročneho kolegu,on je do mna zamilovaný už štyri roky a až nedavno mi o tom povedal.Od vdedy naš vzťah nabral novy rozmer a je nam spolu nadherne.Držim ti palce.

renkaSK

Ludia a čo tak sa zalmilovali do seba ,netreba odsudzovať do predu nikto nevie čo sa mu može stať v buducnosti aj vy sa možete zalubiť ja som tiež vydatá dlho láska časom sa vytratí a človek ,ked sa zamiluje znova život je krátky treba si ho uziť.

pochopenie

Bola by si taká chápavá aj vtedy , keby si podobnú lásku našiel tvoj syn ? K mladosti patrí aj ochutnávka lásky a sexu . Ochutnávala si aj ty , tak to dopraj aj iným .

iwulik87

medzi mojou mamkou a tatkom bol ešte wačší wek.rozdiel, trwal im wztah asi 17rok, a kedže tatko bol staaaarší začal riadne žiarlit, takže to ktowie ako dobre nedopadlo

mmdd

som konzervativny ćlovek,ale vz´tah ĺudí nie je o tom, koĺko má kto rokov. to je len zafixované v ĺudskom pohĺade,ale ten vźdy nemyslí srdcom, ktoré cíti ćo je dobre.Drź sa a nevzdávaj to!!!!